• Business

    Πλειστηριασμός για την Μαριλένα Μαμιδάκη

    • NewsRoom

    Μαριλένα Μαμιδάκη


    Με πλειστηριασμό που είναι προγραμματισμένος για τις 22 Μαρτίου συνεχίζεται η «κατάρα» της οικογένειας Μαμιδάκη, με κατοικία της Μαριλένας Μαμιδάκη να βγαίνει στο σφυρί έναντι 900.000 ευρώ.

    Επισπεύδουσα της διαδικασίας είναι η DoValue και οφειλέτιδα η κόρη του Γεωργίου και της Αριστέας Μαμιδάκη, της οποίας το ακίνητο κατασχέθηκε για οφειλή 100.000 ευρώ.

    Η Μαριλένα Μαμιδάκη είναι επικεφαλής του ομίλου στον οποίο ανήκει ο πολυχώρος Αθηναΐς και το συγκρότημα 72 πολυτελών διαμερισμάτων Athinais Tower Lofts στο Γκάζι.

    Θυμίζουμε πως η αδελφή της, Τζίνα Μαμιδάκη διευθύνει τη bluegr, όμιλος με 5 ξενοδοχεία σε Αθήνα, Κρήτη και Ρόδο, ενώ παρελθόν για την οικογένεια αποτελεί η ενασχόληση με την πετρελαϊκή Jet Oil.

    Τι βγαίνει στο σφυρί

    Το ακίνητο που βγαίνει τώρα στο σφυρί έχει διατηρητέο από το 1999. Πρόκειται για κατοικία που αναπτύχθηκε στην Κυψέλη, σε οικόπεδο 316 τ.μ., στη συμβολή των οδών Ίμβρου και Δροσοπούλου. Ολόκληρο το ακίνητο περιλαμβάνει ισόγειο,με δύο καταστήματα και ένα διαμέρισμα, με επιφάνεια 139 τ.μ., 31 τ.μ. και 106 τ.μ.,αντίστοιχα. Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει δύο κατοικίες 112 τ.μ. και 126 τετραγωνικών, ο δεύτερος όροφος δύο κατοικίες 126 τ.μ. και 162 τ.μ. και ο τρίτος όροφος δύο κατοικίες 126 τ.μ. και 162 τ.μ..



    ΣΧΟΛΙΑ