• First Top Stories

    Να γιατί χώρισε ο Brad Pitt. Κάπνιζε τόνους μαριχουάνα και έδερνε (video)

    • Αθηνά Λαρδή


    Γιατί χώρισαν οι Brangelina; Η πραγματικότητα είναι πως το ζευγάρι δεν χώρισε εξαιτίας κάποιου τρίτου προσώπου, όπως ακούστηκε, αλλά λόγω του εθισμού του Brad Pitt στη μαριχουάνα. Η αδυναμία αυτή του ηθοποιού φέρεται πως δημιουργούσε προβλήματα στην οικογενειακή ζωή των Brangelina και η Jolie αποφάσισε πως το περιβάλλον που μεγάλωναν τα παιδιά της ήταν ακατάλληλο. Αν αυτό ισχύει, τότε δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Brad Pitt έρχεται αντιμέτωπος με το δαίμονα της μαριχουάνας. Είναι γνωστό πως ο ηθοποιός παλεύει από νεαρή ηλικία, με αυτή του την εξάρτηση.

    10 Δεκεμβρίου 1993

    Το 1993 κυκλοφορεί η ταινία True Romance, στην οποία ο Pitt υποδύεται τον Floyd, έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα που βλέπει συνεχώς κινούμενα σχέδια καπνίζοντας. Ο ρόλος αυτός ήταν καθοριστικός για τη μετέπειτα πορεία του ηθοποιού.

    7 Αυγούστου 2009

    Ο Quentin Tarantino αποκαλύπτει στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live πως έπεισε τον Pitt να συμμετάσχει στην ταινία  Inglourious Basterds, πηγαίνοντας στο σπίτι του στη Γαλλία, όπου συζήτησαν το σενάριο με τη “βοήθεια” κάποιων βοτάνων. Μετά την κραιπάλη τους, ο διάσημος ηθοποιός ξύπνησε την επόμενη μέρα, είδε τα έξι μπουκάλια κρασιού που είχαν καταναλώσει και τα αποτσίγαρα μαριχουάνας και ξεκίνησε να φωνάζει, φανερά μετανιωμένος για τη νύχτα που είχε περάσει.

    14 Αυγούστου 2009

    Ο Brad Pitt εμφανίζεται στην εκπομπή Real Time, με τον Bill Maher, όπου ο οικοδεσπότης αναπολεί το χρόνο που είχαν περάσει μαζί σε ένα πάρτι, καπνίζοντας μαριχουάνα. Ωστόσο, σε εκείνη τη συνέντευξη παραδέχθηκε πως έχει εγκαταλείψει τη συνήθειά του, καθώς τώρα που έγινε πατέρας πρέπει να είναι πάντα σε εγρήγορση.

    5 Σεπτεμβρίου 2011

    Σε συνέντευξη του στο Parade, ο ηθοποιός μιλά ανοιχτά για τη σκοτεινή περίοδο που πέρασε στα τέλη της δεκαετίας του ’90.  Μάλιστα, αναφέρει πως η δυστυχία στο γάμο του με την Jennifer Aniston συνέβαλε στην επιδείνωση του προβλήματός του.

    5 Ιανουαρίου 2012

    Κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας Moneyball, στην οποία συμμετείχε, ο Pitt μίλησε εκτενέστερα για τη ζωή του και φυσικά για τον εθισμό του. “Ήμουν εθισμένος στο κάπνισμα και τις ναρκωτικές ουσίες. Καθόμουν στον καναπέ και μετατρεπόμουν σε ένα ντόνατ. Και νευρίαζα πραγματικά με τον εαυτό μου. Ευτυχώς, ένα ταξίδι στο Μαρόκο με έκανε να δω που κρύβεται η πραγματική ανθρώπινη δυστυχία και βγήκα από την καταθλιπτική φάση που περνούσα. Σταμάτησα το χόρτο τότε.”  

    20 Μαΐου 2013 

    Σε συνέντευξη στο Esquire, ο Pitt μιλά για το γεγονός ότι άφησε το κολέγιο, αποδίδοντας την απόφασή του αυτή στα ναρκωτικά.

    19 Απριλίου 2015

    Η National Enquirer γράφει μια ιστορία με θέμα τη διπλή ζωή του Brad Pitt εξαιτίας των ναρκωτικών. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Pitt έχει ένα μυστικό σημείο, το οποίο επισκέπτεται συχνά με ένα φίλο του για να καπνίσει και να πιει μπύρες. Πηγή της National Enquirer αναφέρει ότι η Jolie είναι έξαλλη με αυτή τη συνήθεια: “Εκείνη κάνει ό,τι μπορεί για να παραμένει υγιής, ενώ ο Brad ακριβώς το αντίθετο.”

    19 Σεπτέμβρη του 2016

    Η Jolie καταθέτει αίτηση διαζυγίου. Πηγή του TMZ αναφέρει ότι ο γάμος τελείωσε επειδή ο ηθοποιός δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον εθισμό του. Η μαριχουάνα και τα βίαια ξεσπάσματά του δημιουργούσαν ένα ακατάλληλο περιβάλλον για την ανατροφή των παιδιών και η Jolie ζήτησε διαζύγιο. Στην κατάθεσή της αναφερόταν πως ο λόγος ήταν αποκλειστικά η υγεία της οικογένειάς της.

    divorcce

    Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του TMZ,  ο χολιγουντιανός σταρ κατηγορείται για «σωματική και λεκτική βία» εναντίον των παιδιών του. Μάλιστα, το site αναφέρει πως ο 52χρονος Πιτ είναι «υπό έρευνα» από το αστυνομικό τμήμα του Λος Αντζελες (το LAPD). Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο ιδιωτικό τζετ της οικογένειας την προηγούμενη Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου, που οδήγησε την Αμερικανίδα ηθοποιό στο να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ.

    Όπως αναφέρει το TMZ, «Ο Μπραντ Πιτ κάποια στιγμή, όντας μεθυσμένος, έγινε έξαλλος και άρχισε να φωνάζει στα παιδιά, χωρίς να διστάσει να τα χτυπήσει. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε σε ένα αεροδρόμιο (σ.σ.: το δημοσίευμα δεν αναφέρει σε ποιο) περίπου στις 8 μ.μ. και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο Πιτ συνέχισε να είναι βίαιος προς τα παιδιά και αφότου κατέβηκαν -μάλιστα, προσπάθησε να αφήσει ένα στα φορτηγά καυσίμων».

    Οι φήμες για τρίτο πρόσωπο στη σχέση των Brangelina

    Απάντηση στις φήμες που την ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του διάσημου ζευγαριού του Hollywood, έδωσε η Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ, διαψεύδοντας πως ο Brad Pitt είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει.  Σε μήνυμα που ανάρτησε στο Instagram τις πρώτες πρωινές ώρες, η ηθοποιός καταγγέλλει μια «πρωτοφανή φρενίτιδα» που άρχισε πριν από 24 ώρες και στην οποία «αναμίχθηκε άθελά της».

    Προς το παρόν, ούτε η Jolie ούτε ο Pitt έχουν προχωρήσει σε επίσημες δηλώσεις. Τα πηγαδάκια του Hollywood, αναφέρουν πως ο ηθοποιός δεν είναι μόνο σοκαρισμένος από την απόφαση του χωρισμού αλλά και από τα όσα αρνητικά κυκλοφόρησαν γι΄αυτόν. Η Angelina, σύμφωνα με φήμες, είπε ότι το μόνο που την ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η υγεία και η ηρεμία των παιδιών της και αποδίδει το χωρισμό τους στους συχνούς τσακωμούς και όχι στο ποτό ή τα ναρκωτικά.

    pitt 11 pitt 10

    pitt 8 pitt 7 pitt 6 pitt 5 pitt 4 pitt 3 pitt 2 pitt brad-pitt-and-angelina-jolie



    ΣΧΟΛΙΑ