• First Top Stories

    Τραγέλαφος στη Βουλή: «Είχα πάει στο καφενείο να πιω μια γκαζόζα και μετά πήγα τουαλέτα»

    • NewsRoom

    Αριστείδης Φωκάς


    Μεταξύ δράματος και κωμωδίας είναι αυτά που συμβαίνουν στην Βουλή. Ο Αριστείδης Φωκάς, που προσαρτήθηκε πρόσφατα στους ΑΝΕΛ, τοποθετήθηκε πριν από λίγο στην Βουλή για την χθεσινή απουσία του, από την οποία ξεκίνησε το κοινοβουλευτικό θρίλερ.

    Ο κ. Φωκάς είπε τα εξής: «Ήμουν χθες στο καφενείο, ήπια μια γκαζόζα και μετά πήγα στην τουαλέτα. Ήταν ανεπίτρεπτο η διαδικασία να σταματήσει και να πάμε σε ονομαστική. Αυτό που έγινε χθες είναι για γέλια. Πείτε μου σε ποιο άρθρο του κανονισμού της Βουλής υπάρχει αυτό που έγινε χθες».

    Αυτή την ώρα στην Ολομέλεια δίνεται η συνέχεια της χθεσινής ψηφηφορίας για το νομοσχέδιο που φέρνει αλλαγές στο ΑΣΕΠ. Η αντιπρόεδρος Τασία Χριστοδουλοπούλου επιχειρεί με νέες κοινοβουλευτικές «εφευρέσεις» να δείξει ότι η ψήφος εμπιστοσύνης που έλαβε η κυβέρνηση αποτυπώνεται de facto και για κάθε νομοσχέδιο.

    Παράλληλα η προεδρεύουσα κάλεσε το Σώμα να επαναλάβει την χθεσινή ψηφοφορία με ονομαστική ψηφοφορία, προκαλώντας την αντίδραση της αντιπολίτευσης που εξηγεί πως η διαδικασία έληξε χθες με την καταψήφιση του νομοσχεδίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεδηλωμένη «φάντασμα»: Νέο κοινοβουλευτικό «μπλόκο» των ΑΝΕΛ στον ΣΥΡΙΖΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της ΝΔ στις εθνικές εκλογές



    ΣΧΟΛΙΑ