• First Top Stories

    Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της ΝΔ στις εθνικές εκλογές

    • NewsRoom
    mitsotakis μητσοτάκης

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης


    Τις λίστες των υποψηφίων της για τις εθνικές εκλογές έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ότι «την ώρα που η κυβέρνηση – κουρελού προσπαθεί να επιβιώσει με υλικά και μεθόδους του παρελθόντος, η ΝΔ κάνει πράξη την πλήρη ανανέωση του οργανωτικού της σχήματος ενόψει των επικείμενων εκλογών, όπως επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

    Από τις λίστες προκύπτει ότι οι δύο αντιπρόεδροι του κόμματος, Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης κατεβαίνουν στο βόρειο τομέα. Έκπληξη αποτελεί το όνομα της Κατερίνας Μάρκου στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Στο νότιο τομέα ο Κώστας Κυρανάκης, στην Α’ Αθηνών ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος. Επίσης, όπως ανακοινώθηκε από την ΝΔ, στον νότιο τομέα θα είναι υποψήφιος ο Γιάννης Καλλιάνος.

    Οι ανακοινώσεις των νέων γραμματειών και των δεκάδων νέων στελεχών που θα δώσουν από την πρώτη γραμμή τις εκλογικές μάχες του 2019 θα γίνουν αύριο. Ενδεικτικό της ριζικής ανανέωσης είναι ότι το νέο σχήμα θα απαρτίζεται από νέα πρόσωπα σε ποσοστό 73%, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 42 έτη.

    Ενόψει αυτών των ανακοινώσεων η ΝΔ δημοσιοποιεί από σήμερα σε ποιες περιφέρειες θα πολιτευθούν στις επικείμενες εθνικές εκλογές όλα τα στελέχη της που είχαν μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης στο κεντρικό οργανωτικό σχήμα της ΝΔ.

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την λίστα με τα ονόματα

    Πρόκειται για γραμματείς της ΝΔ, αναπληρωτές γραμματείς, αναπληρωτές εκπροσώπους, αλλά και στενούς συνεργάτες και συμβούλους του προέδρου της ΝΔ τους οποίους ο κ. Μητσοτάκης επιθυμεί να ευχαριστήσει προσωπικά για τη μέχρι τώρα συμβολή τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα δημοσκόπηση: Με 9,7 μονάδες μπροστά η Νέα Δημοκρατία από τον ΣΥΡΙΖΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσκόπηση: Με προβάδισμα 8 μονάδων η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ