• First Top Stories

    Το τηλεοπτικό cut της Τζένης Μπαλατσινού

    μπαλατσινου-τζενη

    Τζένη Μπαλατσινού


    Χτες η κ. Τζένη Μπαλατσινού γιόρτασε τα τεσσαρακοστά έκτα της γενέθλια, που συνέπεσαν με το κόψιμο της τηλεοπτικής της εκπομπής «Jenny-Jenny» στον Ant-1, η οποία δεν πρόλαβε να κλείσει μήνα.

    Όντας ένας χαρακτήρας που δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του, η πρώην σύζυγος του κ. Κωστόπουλου πρόλαβε όλους όσους θα ήθελαν να ασχοληθούν με το τηλεοπτικό της cut, βγάζοντας μια ανακοίνωση.

    Σε αυτήν τονίζει ότι «αυτή την Κυριακή θα μεταδοθεί το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής Jenny-Jenny. Λόγω της αστάθειας στην διαφημιστική αγορά η παραγωγή της εκπομπής δεν μπορεί να συνεχίσει. Δυστυχώς θα χρειαστεί να σας αποχαιρετήσουμε για λίγο».

    Το λίγο για τους καλά γνωρίζοντες την τηλεοπτική πιάτσα, είναι σχετικό κι’ αυτό γιατί η κ. Μπαλατσινού μπορεί να είναι εξαιρετική σε πολλά πράγματα, δεν ήταν όμως ποτέ αυτό που λέμε τηλεοπτική περσόνα.

    mpalatsinouΤο γράφω γνωρίζοντάς την προσωπικά κάποια χρόνια και παρόλο που την βρίσκω πολύ συμπαθητική στην μικρή οθόνη.

    Όμως η αλήθεια είναι ότι αν η εκπομπή της που πήγε «έτοιμη» και με χορηγό στον ΑΝΤ-1 στηνόταν από την αρχή και πλήρωνε ο σταθμός γι’ αυτήν, θα κοβόταν ούτως η άλλως, αν όχι τον πρώτο μήνα, σίγουρα τον δεύτερο.

    Τα νούμερα παρά τους καλούς συνεργάτες δεν ξεπέρασαν ποτέ τo 6-7% κάτι που δείχνει αν μη τι άλλο, ότι η Τζένη δεν πουλάει , παρά την σεμνή τηλεοπτική της παρουσία.

    Για να το πω αλλιώς η κ. Μπαλατσινού δεν μαγνητίζει-παρά την εξαιρετική της σωματοδομή και το πολύ όμορφο πρόσωπο-την μέση Ελληνίδα η την νέα γενιά.

    Αμφότερες την έχουν συνδέσει με την glam εποχή του lifestyle και τον Πέτρο Κωστόπουλο κάτι που μπορεί να είναι άδικο για την ίδια, η οποία έχει δουλέψει πριν και μετά την κατάρρευση της Imako.

    Μπορεί λένε κάποιοι η Τζένη να πληρώνει-τηλεοπτικά τουλάχιστον-την αμαρτία της ομορφιάς της σε μια τηλεοπτική σεζόν πιο σκληρή ίσως από οποιαδήποτε άλλη, στην οποία δύσκολα δίνονται δεύτερες ευκαιρίες…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι μεγάλες αγωνίες της Ελένης Μενεγάκη. Τα 47 χρόνια, το επόμενο δικαστήριο και τα νούμερα που βουλιάζουν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Μενεγάκη: Η πτώση μιας «πρώην» βασίλισσας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η ακριβοθώρητη Bentley τώρα και σε ξενοδοχείο – Μπήκαμε στις υπερπολυτελείς σουίτες των 10.000 ευρώ τη βραδιά



    ΣΧΟΛΙΑ