• First Top Stories

    Θρίλερ στο Μάντσεστερ: Πυροβολισμοί και τραυματίες, άφαντοι οι δράστες, άγνωστα τα αίτια

    • NewsRoom


    Δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα. Η αστυνομία εκλήθη στις 2:30 τα ξημερώματα στην Κλέρμοντ Ρόουντ, στη συνοικία Μος Σάιντ, και ανακάλυψε πως πολλοί άνθρωποι είχαν τραυματισθεί.

    Τα θύματα φέρουν τραύματα από ελαφρά έως σοβαρά, τα οποία όμως δεν φαίνεται να απειλούν τη ζωή τους.

    Πολύς κόσμος βρισκόταν στην περιοχή συμμετέχοντας σε πανηγύρι που είχε τελειώσει λίγες ώρες νωρίτερα, εξήγησε η αστυνομία.

    «Αυτή τη στιγμή, πολλά πρόσωπα νοσηλεύονται για διάφορα τραύματα, όμως ευτυχώς τα περισσότερα δεν φαίνεται προς το παρόν να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους».

    «Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν πού ακριβώς σημειώθηκε αυτό το επεισόδιο και ποιός ευθύνεται για μια τέτοια επίθεση», πρόσθεσε.

    Επιπλέον αστυνομικοί θα περιπολούν σήμερα το πρωί και τις επόμενες ημέρες στη ζώνη αυτή.

    Στις 22 Μαΐου 2017 το Μάντσεστερ είχε πληγεί από επίθεση που είχε πραγματοποιήσει ένας 22χρονος Βρετανός λιβυκής καταγωγής, ο οποίος είχε πυροδοτήσει έναν εκρηκτικό μηχανισμό κατά την έξοδο των θεατών από μια συναυλία της αμερικανίδας τραγουδίστριας της ποπ Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ Αρένα.

    Είκοσι δύο άνθρωποι είχαν σκοτωθεί από την επίθεση αυτή και περίπου 100 είχαν τραυματισθεί. Το μικρότερο από τα θύματα, η Σάφι Ρούσος, ήταν οκτώ ετών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός ήταν ο κλέφτης αεροπλάνου στο Σιάτλ: Πρώην φούρναρης με αυτοκτονικές τάσεις



    ΣΧΟΛΙΑ