• First Top Stories

    Σφυροκόπημα Μητσοτάκη: Τσίπρας-Καμμένος παριστάνουν ότι διαφωνούν, ενώ δένονται στις καρέκλες τους

    • NewsRoom


    Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών «Κλεισθένης». Αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, είπε ότι Τσίπρας και Καμμένος «παραχώρησαν στα Σκόπια το ΝΑΤΟϊκό διαβατήριο».

    Για την κατάτμηση της Β’ Αθηνών και της Περιφέρειας Αττικής είπε ότι η ΝΔ θα την υπερψηφίσει, ενώ προκάλεσε την κυβέρνηση να τολμήσει να ψηφίσει και εκείνη την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού από τον τόπο διαμονής τους.

    Όπως είπε, η ΝΔ έχει σχέδιο για το πού θέλει να οδηγήσει τη χώρα. «Δεν θα λέμε στους πολίτες ‘είναι δίκαιο και έγινε πράξη’, όπως η κυβέρνηση που φτωχοποίησε την κοινωνία» σημείωσε.

    «Τσίπρας-Καμμένος παριστάνουν ότι διαφωνούν ενώ δένονται στις καρέκλες τους. Σήμερα οι ΑΝΕΛ συναίνεσαν στην πράξη σε μια συμφωνία που καταγγέλλουν και για την οποία λένε ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση. Είναι θλιβερό το θέαμα και των δύο» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

    Στην Αθήνα, ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί νόμο για τον οποίο είχαν τάχα επιφυλάξεις οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, συνέχισε, εκτιμώντας ότι συναντώνται μόνο στο δρόμο της δημαγωγίας και της προσωπικής διάσωσης.

    Αναφορικά με το νομοσχέδιο Κλεισθένης, σημείωσε ότι οι βασικές προβλέψεις είναι η απλή αναλογική και η αλλαγή του χρόνου θητείας των δημάρχων και των περιφερειακών συμβούλων.

    Όπως είπε, οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι οι εκλογές μετατρέπονται σε εργαλείο ευτέλειας. «Ο Πάνος Σκουρλέτης έλεγε ότι δεν πρέπει να συμπίπτουν ευρωεκλογές και δημοτικές εκλογές αλλά τώρα επιχειρείται η αλλαγή του χρόνου και η ταυτόχρονη διεξαγωγή τους».

    «Αν δεν ήσασταν τυχοδιώκτες και επικίνδυνοι θα ήσασταν γραφικοί», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης

    «Ο λογαριασμός για την κυβέρνηση θα έρθει σε όλες τις κάλπες όποτε και αν στηθούν. Θέλετε να κάνετε τις εκλογές όλες μαζί, κάντε τις», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σταύρος Θεοδωράκης: Νίκη για τους Έλληνες του εξωτερικού! – Δεσμεύτηκε ο Σκουρλέτης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεννηματά: Όσες κάλπες και να στήσετε, ο κόσμος θα σας μαυρίσει – «Ναι» στο σπάσιμο της Β’ Αθήνας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ρωσοαμερικανικός πόλεμος για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ



    ΣΧΟΛΙΑ