• First Top Stories

    Μαζέψτε τον: «Η Τουρκία είναι εγγυήτρια χώρα σε ολόκληρη την Κύπρο»

    • NewsRoom


    Όταν οι πολιτικοί ηγέτες της Τουρκίας προβαίνουν σε τέτοιες δηλώσεις όπως αυτές του κ. Τουρκές, τότε μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι το επίπεδο του IQ τους δεν είναι ιδιαιτέρως υψηλό.

    «Η Τουρκία δεν είναι εγγυήτρια χώρα μόνο του βορρά αλλά ολόκληρης της Κύπρου. Αυτή η συμφωνία δεν έχει αλλάξει», δήλωσε την Πέμπτη (8/12/2016) ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Τουγρούλ Τουρκές, μιλώντας στην τουρκική εθνοσυνέλευση με θέμα τον προϋπολογισμό.

    Θέλοντας να τονίσει το ενδιαφέρον και τη στήριξη της Τουρκίας προς τα Κατεχόμενα είπε ότι «ανεξάρτητα από τις διαπραγματεύσεις που συνεχίζονται, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε κάθε είδους οικονομική και κοινωνική στήριξη».

    Ο Τούρκος αντιπρόεδρος αναφέρθηκε και στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων που γίνονται από τις δυο πλευρές δηλαδή από τον Νίκο Αναστασιάδη και τον Μουσταφά Ακιντζί και δήλωσε ότι η μη επίλυση του Κυπριακού οφείλεται στην ελληνική πλευρά: «Η ελληνοκυπριακή πλευρά με την αδιάλλακτη στάση της ήταν η αιτία για να χαθεί άλλη μια σημαντική ευκαιρία στο Κυπριακό ζήτημα».

    Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι «εμείς, όπως και η Βρετανία, δεν είμαστε εγγυήτρια χώρα μόνο του βορρά, αλλά ολόκληρου του νησιού. Δεν είμαστε εγγυητές μόνο των Τουρκοκυπρίων, αλλά ολόκληρου του νησιού, όλων των εδαφών και όλου του πληθυσμού. Αυτή η συμφωνία δεν άλλαξε».

    Ο Τούρκος αντιπρόεδρος μίλησε ακόμη και για το εμπάργκο που εφαρμόζεται εναντίον της Τουρκοκυπριακής πλευράς και την άδικη απομόνωση τους.

    Αγαπητέ αντιπρόεδρε σας αφιερώνουμε ένα τραγούδι… Για τις αυταπάτες που τρέφετε!

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκία VS Ελλάδα: Αυτή είναι η απόρρητη λίστα – Δείτε τα 25 ελληνικά νησιά που διεκδικούν οι Τούρκοι

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δεν πάει άλλο, ξεπέρασαν κάθε όριο οι Τούρκοι: «Πραγματοποιήστε επέμβαση στο Αιγαίο – Πάρτε πίσω 18 νησιά»

    ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Έτσι «εκτελεί» τον Ερντογάν ο Καμμένος: «Είναι στυγνός δικτάτορας – Αν απειλήσουν την πατρίδα μου θα πάρουν απάντηση»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελλάδα vs Τουρκία: «Έτοιμοι για θερμό επεισόδιο οι Τούρκοι στο Αιγαίο- Αποκλείω ολοκληρωτικό πόλεμο»



    ΣΧΟΛΙΑ