• First Top Stories

    Τραγωδία στη Μαλαισία: Αγνοείται πλοίο με 31 επιβάτες


    Πλοίο που μετέφερε 31 επιβάτες, μεταξύ των οποίων 28 Κινέζοι τουρίστες, αγνοείται στα ανοικτά του Βόρνεο, σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές στη Μαλαισία.

    Το πλοίο αναχώρησε από την Κότα Κιναμπαλού, η οποία είναι η πρωτεύουσα της ανατολικής Πολιτείας Σαμπά στη Μαλαισία, στις 21.00 το βράδυ του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου (03.00 το πρωί της Κυριακής 29/1 ώρα Ελλάδος) με προορισμό έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, το νησί Μενγκαλούμ, όπως υποστήριξε ο Ραχίμ Ράμλι, ένας αξιωματούχος των λιμενικών αρχών.

    Μαλαισία

    Σύμφωνα με τον Ράμλι, το σκάφος αγνοείται από τις 21.50, δηλαδή την ώρα που αναμενόταν να ελλιμενιστεί στο νησί. Λίγο αργότερα, ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Όμως στην περιοχή επικρατούν κακές καιρικές συνθήκες που δυσχεραίνουν την επιχείρηση, η οποία θα εκταθεί σε μια περιοχή 400 τετραγωνικών ναυτικών μιλίων, συμπλήρωσε ο ίδιος.

    «Αντιμετωπίζουμε ισχυρούς ανέμους και θαλασσοταραχή (…) ζητήσαμε τη βοήθεια της Πολεμικής Αεροπορίας στην έρευνα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αξιωματούχος των λιμενικών αρχών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ντ. Τραμπ: Στα «σκαριά» το σχέδιο εξόντωσης του ISIS

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΝΤ εμπιστευτικό: Νέα απόρρητη έκθεση γεμάτη απαιτήσεις στο φως της δημοσιότητας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΣΟΚ στο Μαξίμου! Η τελευταία δημοσκόπηση με το «double score» της ΝΔ…



    ΣΧΟΛΙΑ