• First Top Stories

    Πολάκης σε Άδωνι: «Είσαι χωμένος στα σκ… μέχρι το λαιμό» (video)

    Άδωνις Γεωργιάδης Παύλος Πολάκης


    Από τον Άλ Καπόνε και της φυλακής τα σίδερα μέχρι την παραδοχή ποινικών αδικημάτων, ο πόλεμος του αναπληρωτή υπ. Υγείας Παύλου Πολάκη με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη καλά κρατεί. Το νέο επεισόδιο συνέβη στον αέρα τηλεφωνικής εκπομπής, όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος και παρενέβη τηλεφωνικά ο κ. Πολάκης με αφορμή το σκάνδαλο στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

    «Ο κύριος Γεωργιάδης έχει λερωμένη τη φωλιά του, λέει μπούρδες κρεμαστές», ξεκίνησε ο κ. Πολάκης για να απαντήσει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ: «Αλ Καπόνε», σχολιάζοντας το ύφος του πολιτικού του αντιπάλου.

    Η διαμάχη συνεχίστηκε εννοείται σε ανάλογο ύφος, με τον υπουργό να λέει χαρακτηριστικά: «Τώρα μουρ-μουρ, πήρα τηλέφωνο να πω δέκα πράγματα. Ο κύριος Γεωργιάδης έχει βγει γύρα στα κανάλια, προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας» προσθέτωντας λίγο αργότερα, «μη μου κάνεις τσιριτζάκια εμένα, μη με κόβεις, μη με κόβεις, γιατί είσαι χωμένος μέχρι το λαιμό στα σκ..»!

    Στη συνέχεια της τηλεφωνικής διαμάχης, όταν ο αναπληρωτής υπουργός κατηγόρησε τον κύριο Γεωργιάδη ότι άλλαξε με ειδική ρύθμιση την τιμή συγκεκριμένου φαρμάκου, εκείνος του απάντησε: «Έχω αλλάξει εγώ την πρόταση της επιτροπής τιμών; Είσαι τρελός»!

    «Όσο για την μπούρδα που πέταξες σε σχέση με το δελτίο τιμών φαρμάκων του 2015, βγήκε στο τέλος της χρονιάς» είπε ο κύριος Πολάκης, προκαλώντας την απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη: «Κατάλαβες τι είπες τώρα; Παραδέχθηκες ποινικό αδίκημα και θα πας φυλακή για αυτό».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μέρκελ – Λαγκάρντ: Η τύχη της Αθήνας στα χέρια των ισχυρών κυριών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Wise Man: Μυστήριο με την υπόθεση ΕΛΓΕΚΑ. Θα παρέμβουν Χ. Γκότσης και Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Bild: Γιατί ο Σόιμπλε ξαφνικά αγάπησε τους Έλληνες;



    ΣΧΟΛΙΑ