• First Top Stories

    Όταν ο Αλαφούζος συνάντησε την Μαριάννα Λάτση…

    μαριαννα λατση

    Μαριάννα Λάτση


    Μπορεί τα όσα είπε για δεύτερο κανάλι αμιγώς ενημερωτικό ο κ. Γιάννης Αλαφούζος στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ χτες να ήχησαν χαρμόσυνα στα αυτιά πολλών. Η είδηση όμως που έκλεψε την παράσταση, ήταν η συνεργασία του καναλιού με την οικογένεια Λάτση, μέσω του ιδρύματος που φέρει το όνομα του πατριάρχη της δυναστείας.

    Πρόκειται για μια ακριβή τηλεοπτική παραγωγή, που ουσιαστικά είχε “κλειστεί” από πέρυσι, αλλά ανακοινώθηκε φέτος, η οποία αφορά την ζωή και τις συνήθειες στην καθημερινότητα των αρχαίων Ελλήνων.

    Εστιάζει δε στις διατροφικές τους συνήθειες, με γυρίσματα στην Αθήνα, την Ρώμη, το Κάιρο και την Κωνσταντινούπολη σε ένα φιλόδοξο project με κόστος ασυνήθιστα υψηλό για τα χρόνια της κρίσης.

    Οι πιστές αναπαραστάσεις χώρων και πόλεων της αρχαιότητας, η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και οι διακεκριμένοι καθηγητές και επιστημονικοί σύμβουλοι που συμμετέχουν, δείχνουν ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αναμφίβολα υψηλής ποιότητας.

    Η οικογένεια Λάτση, μέσω του Ιδρύματος, χρηματοδότησε εξ’ ολοκλήρου το φιλόδοξο αυτό project και τώρα αυτό που αναρωτιούνται πολλοί, είναι αν θα υπάρξει και συνέχεια της συνεργασίας.

    Κάτι που δεν είναι εύκολο να απαντηθεί, αφού αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά την κ. Μαριάννα Λάτση, ξέρουν ότι είναι πολύ προσεχτική σε ότι αφορά την εμπλοκή της οικογένειας στα media.

    Σαφέστατα ο κ. Αλαφούζος μπορεί να επιθυμούσε έναν “σύμμαχο” ή συνεταίρο τέτοιου βεληνεκούς υπό προϋποθέσεις, το ζήτημα όμως είναι κατά πόσο επιθυμεί η οικογένεια Λάτση να εμπλακεί περισσότερο στα media.

    Προς το παρόν η αρχή γίνεται μέσω του ιδρύματος και μιας ακριβής τηλεοπτικής παραγωγής, η οποία έφερε κοντά τον κ. Αλαφούζο και την κ. Μαριάννα Λάτση.

    Το πόσο κοντά – τηλεοπτικά μιλώντας πάντα – είναι κάτι που θα φανεί στο απώτερο μέλλον…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Public, McArthurGlen, GAP και Media Markt στο χορό της Black Friday με εκπτώσεις μέχρι και 80% – Δείτε αναλυτικά τις προσφορές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Siemens: Μετά το φιάσκο, ξεκινά η δίκη στις 24 Φεβρουαρίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΑΠΘ: Για κακοδιαχείρηση 1,5 εκατ. ευρώ κατηγορούνται δύο πρώην πρυτάνεις και αντιπρυτάνεις



    ΣΧΟΛΙΑ