• First Top Stories

    Κάλαμος: Όλα καίγονται αλλά ο Τσίπρας μέσω Twitter καθησυχάζει τον κόσμο

    • NewsRoom


    Απίστευτο και όμως έγινε. Μέσω του twitter o πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε νωρίτερα  να καθησυχάσει τους πολίτες την ώρα που καίγονταν τα σπίτια τους. Όλα αυτά την ώρα που ήδη το δάσος της περιοχής έχει καεί ενώ το μέτωπο της φωτιάς  εκτείνεται σε μια έκταση 10 έως 12 χιλιομέτρων (ώρα 01,23 τα ξημερώματα της Δευτέρας). Άπαντες κάνουν λόγο για βιβλική καταστροφή.

    Όπως μεταδίδει το κρατικό ΑΠΕ ΜΠΕ ο κ. Αλέξης Τσιπρας  βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα,  και ενημερώνεται για την πορεία των επιχειρήσεων κατάσβεσης των πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στη χώρα -ειδικά αυτών σε Κάλαμο Αττικής και Ζάκυνθο. Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας ζήτησε πλήρη κινητοποίηση όλων των δυνάμεων του κρατικού μηχανισμού και του Πυροσβεστικού Σώματος.

    Το Twitter

    «Αυτές τις δύσκολες ώρες είμαστε δίπλα στους κατοίκους, τους εθελοντές και τους πυροσβέστες που μάχονται με τις φλόγες» συμπλήρωσε σε σειρά αναρτήσεών του στο Twitter.

    Εν τω μεταξύ, «σχέδιο εμπρησμών σε όλη την χώρα, εν όψει του τριημέρου» βλέπουν παράγοντες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του κρατικού μηχανισμού δασοπυρόσβεσης, πίσω από το μπαράζ των πυρκαγιών που εκδηλώνονται τις τελευταίες ώρες.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Κάλαμος τώρα: Δραματική έκκληση- Να εκκενωθούν τώρα οι Άγιοι Απόστολοι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάλαμος: Τεράστιες καταστροφές από την φωτιά (Live από τον ΣΚΑΙ TV)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Κάλαμος: Νύχτα τρόμου. Η φωτιά μαίνεται χωρίς έλεγχο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ