• First Top Stories

    Σταύρος Ψυχάρης: Έκανε αγωγές στους εργαζόμενους του BHMA FM

    Σταύρος Ψυχάρης

    Σταύρος Ψυχάρης


    Το μότο «ουδείς πιο αχάριστος εκ του ευεργετηθέντος» μάλλον ταιριάζει απόλυτα στον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ κ. Σταύρο Ψυχάρη, ο οποίος με μια πρωτοφανή -όπως χαρακτηρίστηκε από τους δημοσιογράφους- κίνηση, κατέθεσε αγωγή κατά εργαζομένων στον ΒΗΜΑ FM, οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας.

    Στην αγωγή που τους έστειλε υποστηρίζει ότι έχει καταβάλλει τον περασμένο Οκτώβριο και Νοέμβριο, δύο μισθούς και δύο δόσεις μαζί με το δώρο Χριστουγέννων.

    Έτσι, ζητάει από είκοσι περίπου άτομα να διακόψουν την επίσχεση εργασίας και να του καταβάλλουν τα δικαστικά έξοδα σε μια κίνηση που συνιστά δικηγορική πρακτική, προκάλεσε όμως δηκτικά σχόλια στο κτήριο του ΔΟΛ.

    Εκεί όπου εξακολουθεί να εμφανίζεται καθημερινά ο κ. Σταύρος Ψυχάρης την ίδια στιγμή που οι εργαζόμενοι αγωνιούν για την δικαστική απόφαση που αφορά την «ειδική διαχείριση» και να κυκλοφορεί ενίοτε στα γραφεία. Μάλιστα, κάποιες φορές προβαίνει σε σχόλια θέλοντας να ελαφρύνει λίγο το βαρύ κλίμα, τα οποία όμως πλέον δεν βρίσκουν κατάλληλους αποδέκτες.

    Σταύρος Ψυχάρης
    Ο Σταύρος Ψυχάρης με τη σύζυγό του, Χριστίνα

    Με την ίδια χαλαρή στάση προσέρχεται στην εργασία της η κ. Χριστίνα Ψυχάρη, η οποία δείχνει να κατοικεί στον δικό της κόσμο, εκεί όπου συναγελαζόταν και εξακολουθεί να το κάνει όποτε μπορεί με γαλαζοαίματους και συζύγους επιχειρηματιών.

    Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ολόκληρη η οικογένεια θα ανταμώσει το φετινό Πάσχα στο Πόρτο Χέλι, για να γιορτάσουν την ανάσταση του Κυρίου.

    Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν και από την δικαστική απόφαση που αναμένεται και τις όποιες εξελίξεις δρομολογηθούν, σύμφωνα όμως με το περιβάλλον πέριξ της οικογένειας, δύσκολα θα μείνουν στην Αθήνα.

    Θεωρείται όμως βέβαιο ότι οι δύο κόρες του ζεύγους που απολαμβάνουν μια φοιτητική μποέμ ζωή στο Λονδίνο, θα ταξιδέψουν στην Αθήνα λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα, για να γιορτάσουν το φετινό Πάσχα μαζί με τους γονείς τους, οι οποίοι έχουν αρκετούς φίλους στο Πόρτο Χέλι.

    Ανάμεσα σε αυτούς περίοπτη θέση κατέχει ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Άννα-Μαρία, οι οποίοι φέρεται να έχουν καλεστεί ουκ ολίγες φορές στην εξοχική κατοικία του Σταύρου Ψυχάρη. Προφανώς επειδή ταιριάζουν απόλυτα πλέον ως φαντάσματα άλλων εποχών, οι οποίες έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί, όμως οι πρωταγωνιστές τους αδυνατούν να το κατανοήσουν, ή στην περίπτωση του ζεύγους Ψυχάρη να το αποδεχτούν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Διαζύγιο» βόμβα: Ο Τζώνη Καλημέρης είπε.. «καληνύχτα» στον ΑΝΤ1

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την παραίτηση Ντάισελμπλουμ ζητά και ο Ματέο Ρέντσι: «Αντί να σιωπά, λέει ηλίθια αστεία» 

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βίκυ Σταμάτη: Απολογία για όλους και για όλα…



    ΣΧΟΛΙΑ