• First Top Stories

    Κώστας Μπακογιάννης: Δείπνο με την Σία και την πρώην σύζυγό του

    Σία Κοσιώνη, Παρουσιάστρια Ειδήσεων/ Κώστας Μπακογιάννης Πολιτικός

    Σία Κοσιώνη, Παρουσιάστρια Ειδήσεων/ Κώστας Μπακογιάννης Πολιτικός


    Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αν οι τοίχοι του “L’ Abreuvoir” μπορούσαν να μιλήσουν, οι ιστορίες και τα περιστατικά με πρωταγωνιστές ισχυρούς αστούς, εφοπλιστές και κοσμικές κυρίες θα μπορούσαν να γεμίσουν ένα βιβλίο.

    Στο chic ρεστοράν της οδού Ξενοκράτους άλλωστε, έφαγαν για πρώτη φορά μαζί ο κ. Θόδωρος Αγγελόπουλος με την μετέπειτα σύζυγό του Γιάννα, η οποία όπως έγραψε στο βιβλίο της, διαπίστωσε πολύ γρήγορα ότι ο επιχειρηματίας είχε «κλείσει» όλο το εστιατόριο για τους δύο τους.

    Κάτι που δεν έπραξε φυσικά ο κ. Κώστας Μπακογιάννης το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν αφίχθη για ένα δείπνο μαζί με την εγκυμονούσα σύντροφό του, Σία Κοσιώνη και άλλο ένα ζευγάρι, την πρώην σύζυγό του κ. Κάλλια Καμπουρίδη και τον σύντροφό της.

    Σία Κοσιώνη, Κώστας Μπακογιάννης
    Σία Κοσιώνη, Κώστας Μπακογιάννης

    Κι αν κάποιοι απόρησαν αρχικά για την συνάντηση των τεσσάρων, μάλλον δεν γνώριζαν ότι παρά τον χωρισμό του με την κ. Καμπουρίδη ο περιφερειάρχης διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μαζί της.

    Έχουν αποκτήσει άλλωστε δύο παιδιά μαζί -έναν γιο τον Παύλο και μια κόρη την Δανάη- τα οποία έχουν γνωρίσει και την μέλλουσα σύζυγο του μπαμπά τους, η οποία κυοφορεί το πρώτο τους παιδί.

    Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα χαλαρή και ευχάριστη για την παρέα που εντρύφησε στην αυστηρά γαλλική κουζίνα του γνωστού εστιατορίου, το οποίο διαθέτει και εξαιρετική λίστα κρασιών.

    Η Κάλλια Καμπουρίδη με τον αδελφό της Μίλτο
    Η Κάλλια Καμπουρίδη με τον αδελφό της Μίλτο

    Η κ. Κοσιώνη έλαμπε, σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, κουβαλώντας πάνω της αυτή την γλυκύτητα που χαρίζει η εγκυμοσύνη σε μια γυναίκα.

    Έφαγε με όρεξη -είναι γνωστή άλλωστε η λατρεία της για το καλό φαγητό- και η ώρα για την τετράδα κύλησε ευχάριστα στις παρυφές του Κολωνακίου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το δώρο του κ. Κώστα Μπακογιάννη στην γυναίκα της ζωής του πλέον, είναι ένα εκπληκτικό δαχτυλίδι με μια εντυπωσιακή όσο και μεγάλη πέτρα, το οποίο φέρεται να το πρόσφερε η μητέρα του κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

    Η πρώην υπουργός είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα γίνει πάλι γιαγιά, ενώ την ίδια στιγμή η μέλλουσα νύφη της ετοιμάζεται να αφήσει προσωρινά το δελτίο ειδήσεων και την δημοσιογραφική της ενασχόληση, προκειμένου να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην εγκυμοσύνη που άλλαξε κυριολεκτικά την ζωή της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κώστας Μπακογιάννης-Σία Κοσιώνη: Έρωτας, διαζύγια, πάθη και τώρα… παιδί

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Α. Κούγιας: «Άφαντος» ο Ντένις Παπαγεωργίου στη συνάντηση για το θέμα της Lindsay Lohan

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μένιος Φουρθιώτης: Η απάντηση του Mononews στο εξώδικό του



    ΣΧΟΛΙΑ