• First Top Stories

    Μπέρδεμα(;) με Κόκκαλη: Άγνωστο εάν διεγράφη ή ανεξαρτητοποιήθηκε

    • NewsRoom
    vasilis_kokkalis κόκκαλης

    Βασίλης Κόκκαλης


    Σύγχυση επικρατεί σχετικά με το εάν ο Βασίλης Κόκκαλης τελικά διεγράφη από την ΚΟ των ΑΝΕΛ ή ανεξαρτητοποιήθηκε, καθώς υπάρχει στη Βουλή επιστολή του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με ημερομηνία 12/1, με την οποία ενημερώνει ότι αποχωρεί από την ΚΟ των ΑΝΕΛ.

    Ωστόσο, η επιστολή του κ. Κόκκαλη πήρε αριθμό πρωτοκόλλου σήμερα, 14/1, δηλαδή την ίδια ημέρα που εστάλη στον πρόεδρο της Βουλής και η επιστολή του Πάνου Καμμένου, με την οποία ενημερώνει ότι ο κ. Κόκκαλης τίθεται εκτός της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

    Η προεδρεύουσα της Ολομέλειας, Τασία Χριστοδουλοπούλου, ανήγγειλε από το βήμα του προεδρείου τόσο την επιστολή του Πάνου Καμμένου όσο και την επιστολή του Βασίλη Κόκκαλη.

    Σε διευκρινιστικές ερωτήσεις κοινοβουλευτικών συντακτών η κ. Χριστοδουλοπούλου ανέφερε ότι η επιστολή Κόκκαλη έχει μεν ημερομηνία 12 Ιανουαρίου, ωστόσο η ημερομηνία πρωτοκόλλου είναι σημερινή, που σημαίνει ότι εστάλη σήμερα. Το ίδιο υποστηρίζουν και οι συνεργάτες του προέδρου του Κοινοβουλίου, ότι δηλαδή ο κ. Κόκκαλης έγραψε την επιστολή πριν αναχωρήσει για την Κίνα αλλά την κατέθεσε σήμερα στην Βουλή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Καμμένος διέγραψε Κουντουρά και Κόκκαλη, με πέντε βουλευτές η ΚΟ των ΑΝΕΛ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασίλης Κόκκαλης: Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση



    ΣΧΟΛΙΑ