• First Top Stories

    Σταύρος Ψυχάρης: Έκπτωτος μηντιάρχης μόνος στο σπίτι

    Σταύρος Ψυχάρης

    Σταύρος Ψυχάρης


    Λένε ότι οι τυχεροί που έχουν απολαύσει την φιλοξενία του κ. Σταύρου Ψυχάρη στην εντυπωσιακή κατοικία στο Κολωνάκι, έχουν να λένε για την θέα της, στον τρούλο της εκκλησίας του Αγίου Διονυσίου.

    Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν ο κάποτε πιο ισχυρός εκδότης, προσευχήθηκε σήμερα το πρωί για ένα θαύμα κοιτώντας την πιο γνωστή εκκλησία στο Κολωνάκι.

    Δεν το συνηθίζει λένε άνθρωποι που τον έχουν ζήσει στα χρόνια της παντοδυναμίας του, αυτά που πέρασαν ανεπιστρεπτί σύμφωνα με τα όσα δραματικά λαμβάνουν χώρα τα τελευταία 24ωρα στον ΔΟΛ.

    Η μέρα αυτή μόνο καλή δεν ήταν για τον κ. Ψυχάρη που κατάφερε τελικά να πληρώσει το δώρο των εργαζομένων και να γλιτώσει την σύλληψη ο γιος του κ. Πάνος Ψυχάρης, που είναι διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού.

    Και μπορεί να κατάφερε προσωρινά να πείσει τους εργαζόμενους να επιστρέψουν στην δουλειά, λίγη ώρα αργότερα όμως του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

    Επίσης κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά μετά την καταβολή του δώρου, ο κ. Ψυχάρης θα αναχωρήσει οικογενειακώς για διακοπές λίγων ημερών στο εξωτερικό, πιθανότατα στην Κουρσεβέλ, ένα απο τα πλέον γνωστά χειμερινά θέρετρα των Άλπεων, το οποίο αγαπά.

    Εκεί άλλωστε πριν από οχτώ χρόνια, όταν ήταν παντοδύναμος αρέσκετο στο να παίζει μαζί με κάποιους ισχυρούς Έλληνες επιχειρηματίες μονά-ζυγά με χαρτονομίσματα των πεντακοσίων ευρώ στο bar γνωστότατου ξενοδοχείου.

    Αυτές όμως ήταν άλλες εποχές για τον άνθρωπο που συναγελαζόταν με πρωθυπουργούς, εφοπλιστές και την ελίτ του ελληνικού επιχειρείν, ο οποίος όμως νοιαζόταν την ίδια στιγμή και για τους ανθρώπους στο ΔΟΛ.

    Είναι πολλά τα παραδείγματα, όπου ανέλαβε προσωπικά ο ίδιος τα έξοδα για νοσηλείες εντός και εκτός Ελλάδας εργαζομένων στο συγκρότημα και αρκετά αυτά που έχουν την σφραγίδα του ιδιότυπου χιούμορ του.

    ΔΟΛ

    Ένα από αυτά διαδραματίστηκε στο ασανσέρ του κτηρίου, όταν βρέθηκε μαζί με δύο νέες συντάκτριες του συγκροτήματος.

    Χωρίς να ξέρουν με ποιον ήταν στον θάλαμο, η μια συντάκτρια γύρισε στην φίλη της και την ρώτησε που θα φάνε το μεσημέρι.

    «Πού να φάμε καλό μου! Στο Aubrevoir που τρώει ο Ψυχάρης; Στα Goody’s θα πάμε…» απάντησε η άλλη, λίγο πριν το ασανσέρ, σταματήσει στον όροφό τους.

    Έχοντας συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά τους, ο κ. Ψυχάρης έμαθε σε λίγα λεπτά τα ονόματά τους και μετά από μισή ώρα η γραμματέας του κάλεσε την μία από τις δύο συντάκτριες στο γραφείο του.

    Όταν αυτή στάθηκε απορημένη μπροστά της η γραμματέας του εκδότη, της έδωσε ένα φάκελο και της είπε χαμογελώντας: «Αυτό είναι από τον κ Ψυχάρη για εσάς και την φίλη σας. Σας έχει κάνει κράτηση για φαγητό στο Aubrevoir!».

    Με δεδομένη την τωρινή κατάσταση λένε οι καλά γνωρίζοντες, το πιθανότερο είναι ότι ο κ. Ψυχάρης θα παραμείνει στο κλεινόν άστυ τις φετινές γιορτές, τις πιο δύσκολες της μυθιστορηματικής πραγματικά ζωής του, εκτός αν αποφασίσει να ταξιδέψει την τελευταία στιγμή.

    Γνωρίζοντας όμως ότι αν τον δουν κάποιοι στην Κουρσεβέλ, το νέο θα διαδοθεί ταχύτατα μαζί με τις όποιες συνέπειες θα έχει μια τέτοια είδηση, είναι στο χέρι του να αποφασίσει αν θα ακούσει τα κάλαντα στην Αθήνα η στις Γαλλικές Άλπεις το ερχόμενο Σάββατο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Γλέζος βγάζει selfies επί πληρωμή & έχει μαζέψει 20 χιλ. ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστικά ένοχος ο Γ. Παπαντωνίου για απόκρυψη καταθέσεων της συζύγου του στην Ελβετία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζόγος: Όλη η Ελλάδα ένα απέραντο mini καζίνο



    ΣΧΟΛΙΑ