• First Top Stories

    Χριστίνα & Σοφία Ψυχάρη: Bohemian ζωή στο Λονδίνο

    κόρες Ψυχάρη

    Σοφία και Χριστίνα Ψυχάρη


    To Colbert στο Chelsea είναι πολύ όμορφο bistrot, κάτι που έχουν διαπιστώσει από κοντά η Χριστίνα και η Σοφία Ψυχάρη, κόρες του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη. Είναι ένα από τα αγαπημένα τους μέρη για brunch τις Κυριακές, κάτι που φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανεβάζει η πρώτη εκ των δύο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, όπου διατηρεί προφίλ.

    Σοφία Ψυχάρη

    Σοφία ΨυχάρηΑμφότερες οι νεαρές σπουδάζουν στο Λονδίνο, μακριά από την Ελλάδα της κρίσης και την «σφαγή των αμνών» που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες εβδομάδες στον ΔΟΛ.

    Πρόκειται για τα δύο στερνοπούλια του κ. Ψυχάρη από τον γάμο του με την Χριστίνα Τσούτσουρα και όσοι έχουν γνωρίσει τις δύο αδερφές, μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα τους και το χαμηλό προφίλ που διατηρούν.

    Σοφία Ψυχάρη

    Σοφία ΨυχάρηΕυγενικές, καλοσυνάτες και απόφοιτες του Κολεγίου Αθηνών η Χριστίνα και η Σοφία σπουδάζουν σύμφωνα με τα όσα λέγονται από πέρυσι στην Βρετανική πρωτεύουσα, μια πόλη που λατρεύουν από την εποχή που ήταν κατά τι μικρότερες.

    Κυκλοφορούν συνήθως casual ντυμένες, όπως ένα συνηθισμένο νεαρό κορίτσι της εποχής μας, με τζιν, αθλητικά Hogan, κασμιρένια πουλόβερ και μπουφάν, που ταιριάζουν άψογα με τις Chanel, τις Céline ή τις Hermès τσάντες τους, τις οποίες επιλέγουν συνήθως σε μαύρο χρώμα.

    Σοφία ΨυχάρηΣοφία Ψυχάρη

    Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο κορίτσια μένουν σε διαμέρισμα στην περιοχή του Kensington, μια από τις πιο chic γειτονιές του Λονδίνου και η καθημερινότητά τους ξεκινάει με μαθήματα και τελειώνει με διάβασμα στο σπίτι, η ένα σινεμά όταν το πρόγραμμα τους είναι πιο χαλαρό.

    κόρες Ψυχάρη

    κόρες Ψυχάρη

    Χαλαρώνουν κυρίως τα Σαββατοκύριακα, όταν βγαίνουν με φίλους τους κυρίως από την Ελλάδα για να διασκεδάσουν χαλαρά, ενώ στην Ελλάδα είχαν έρθει λίγο πριν τα Χριστούγεννα, για να περάσουν τις γιορτές με τους γονείς τους, αρχικά στην Αθήνα και μετά στην Αράχωβα, σε κατοικία φίλων της οικογένειας.

    Σοφία ΨυχάρηΣοφία Ψυχάρη

    Άνθρωποι που τις έχουν γνωρίσει από κοντά θεωρούν την Χριστίνα κατά τι πιο κοινωνική από την αδερφή της, η οποία είναι ακόμη πιο χαμηλών τόνων σαν χαρακτήρας και πιο «κλειστή».

    κόρες Ψυχάρη

    κόρες Ψυχάρη
    Το σπίτι της Σοφίας και της Χριστίνας Ψυχάρη στο Λονδίνο

    Βγαίνουν αρκετά συχνά μαζί, ενώ η μητέρα τους τις επισκέπτεται σε σχετικά τακτά χρονικά διαστήματα για να τις δει και να περάσουν και οι τρεις ποιοτικό χρόνο σε γκαλερί και μουσεία της πόλης, ζώντας στο έπακρο την bohemian ζωή των φοιτητριών σε μια ξένη χώρα, πασπαλισμένη όμως με μια γερή δόση πολυτέλειας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απλήρωτη η Ελένη Μενεγάκη – Πόσους μισθούς χρωστάει ο Κοντομηνάς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρηση – βόμβα από το Ε – “Φεύγω, πάω σε άλλο κανάλι…” 

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Ιβάνκα Τραμπ και το ασημί, μάξι φόρεμα των 4.000 δολαρίων



    ΣΧΟΛΙΑ