• LIFE&STYLE

    Θρίλερ με την περιουσία του “Ντιεγκίτο”-Αποκλήρωσε δύο κόρες του – Οι “επίδοξοι” κληρονόμοι

    • NewsRoom
    Ντιέγκο Μαραντόνα

    Ντιέγκο Μαραντόνα


    “Μάχη” για την περιουσία του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, τέως άσου του ποδοσφαίρου, φαίνεται πως ξεσπά ανάμεσα στους συγγενείς του.

    Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η “Ντιεγκίτο” φαίνεται πως δεν άφησε περιουσία στην τέως σύζυγό του Βερόνικα Ογιέντα, αλλά ούτε και στις δύο κόρες του.  Ο ίδιος εξάλλου σε συνέντευξή του παλαιότερα είχε πει ότι θα δώριζε την περιουσία του, ύψους 100 εκατ. δολαρίων σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

    Ο Μαραντόνα σύμφωνα με τις ιταλικές πηγές έχει περισσότερα από 11 παιδιά τα παιδιά που δεν αναγνώρισε ποτέ! Όσο για τους λογαριασμούς του… διέθετε σε Μονακό, Ντουμπάι, Σιναλόα, Μινσκ και Αβάνα. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου είχε αναγνωρίσει δύο γιους και τρεις κόρες από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες.

    Ο ενήλικος πλέον γιος του, Ντιέγκο Τζούνιορ είναι καρπός του έρωτά του με την Ιταλίδα Κριστίνα Σινάγκρα και η 23χρονη Τζάνα γνώρισε τον μπαμπά της για πρώτη φορά έξι χρόνια μετά την δικαστική διαμάχη με την μητέρα της Βαλέρια Σαμπαλέν. Όμως , έχει δύο κόρες από την πρώην σύζυγό του, την 32χρονη Ντάλμα και την 30χρονη Τζιανίνα και έναν επτάχρονο γιο, τον Ντιέγκο Φερνάντο από την πρώην σύντροφό του Βερόνικα Ογιέντα.

    “Θέλω να σας πω ότι δεν πεθαίνω, ότι κοιμάμαι ήσυχα γιατί εργάζομαι” είχε πει ο Μαραντόνα σε βίντεο που μαγνητοσκοπήθηκε στην Αργαντινή.

    Σχετικά με τους φόβους για την υγεία του, τους οποίους είχε εγείρει η κόρη του Τζιανίνα ζητώντας από τους θαυμαστές να «προσευχηθούν γι’ αυτόν» ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε σχολιάσει: «Δεν ξέρω τι εννοούσε ή τι ερμήνευσε. Αυτό που ξέρω ότι ότι καθώς μεγαλώνεις, ο κόσμος ανησυχεί περισσότερο για το ότι θα φύγεις, παρά για το πώς είσαι. Σας λέω όλους ότι δεν θα αφήσω τίποτα, όλα θα τα δωρίσω. Δεν πρόκειται να τους χαρίσω τίποτα από όσα κέρδισα σε όλη μου την ζωή, θα τα κάνω όλα δωρεές».

    Η ίδια η Τζιανίνα πέρυσι τον Απρίλιο φέρεται να είχε καταφύγει στη Δικαιοσύνη για να αποδείξει πως ήταν όντως πατέρας της. Η 23χρονη είχε ζητήσει από τον Μαραντόνα να κάνει τεστ DNA καθώς η υπόθεσή της είχε «κολλήσει».

    Σε δηλώσεις της στον δημοσιογράφο από την Αργεντινή Τόμας Ντέντε, είπε πως «δυστυχώς, δεν μπορέσαμε ακόμα να οριστικοποιήσουμε μια ημερομηνία για την διεξαγωγή τεστ DNA. Θα ήθελα να πιστέψω πως η επιθυμία που εξέφρασε ο δικηγόρος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, εξακολουθεί να υπάρχει, ώστε να επιλυθεί το θέμα το συντομότερο δυνατό και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». Ενα μήνα νωρίτερα, ο Σαντιάγκο Λάρα, από την Αργεντινή, ζήτησε από τον θρίλο του ποδοσφαίρου να τον αναγνωρίσει ως γιο του.

    Το 2016, ο Λάρα είχε δηλώσει: «Μου είπαν ότι ο πραγματικός πατέρας μου είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο πατέρας μου θα είναι πάντα ο Μαρτσέλο Λάρα, αλλά μου είπαν ότι ο πατέρας μου είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Νομίζω ότι του μοιάζω. Έχω το πρόσωπό, τις μπούκλες, τα πάντα. Κοιτάζω τον Μαρτσέλο και ξέρω ότι δεν μοιάζουμε. Το ανακάλυψα όταν πέρασα μπροστά από ένα περίπτερο κοντά στο σπίτι μου σε ηλικία 13 ετών και είδα ένα εξώφυλλο περιοδικού με το πρόσωπο του Μαραντόνα και το δικό μου με πίξελ από κάτω. Σοκαρίστηκα γιατί δεν ήξερα τι έκανα στο περιοδικό. Έτρεξα στο σπίτι και ρώτησα τον Μαρτσέλο τι συνέβαινε και μου εξήγησε τα πάντα. Μου είπε ότι η μητέρα μου ήταν μοντέλο όταν ήταν νέα και μου είπε πως είχε την αίσθηση ότι δεν ήμουν δικός του γιος. Μου είπε ότι είχε ζητήσει τεστ DNA αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ».

    Ο δικηγόρος του Μαραντόνα είχε παραδεχτεί τον Οκτώβριο του 2018 ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής ήταν «άτακτος» στην Κούβα, είχε δηλώσει: «Θα υπάρξουν πολλοί απόγονοι του Μαραντόνα, πολλοί, ακόμη κι αν σε κάποιους ανθρώπους δεν αρέσει αυτό». Tρεις Κουβανοί έχουν επίσης δηλώσει ότι είναι τέκνα του “Ντιεγκίτο”.

    Διαβάστε επίσης:

    Θάνατος Μαραντόνα: Τι είπε ο γιατρός του που κατηγορείται για εγκληματική αμέλεια

    «Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο πιο ανθρώπινος Θεός» – Στο Mega το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του μεγαλύτερου ειδώλου των γηπέδων

    Σοφία Τζεξ – Μπλέικ: Πώς διεκδίκησε το δικαίωμα των Αγγλίδων να σπουδάζουν Ιατρική



    ΣΧΟΛΙΑ