ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο της ΕΛΠΙΔΑΣ, Bvlgari και Kessaris στην Αθήνα, Art Fair Μουσείο ILIAS LALAOUNIS, κέντρο Πολιτισμού και Επιστήμης Mara Karetsos, το Λονδίνο στηρίζει την Axion Hellas και η Περιπέτεια και τα παραμύθια της
Κλείνει μέρα με την ημέρα τα κενά στις υποψηφιότητες για τις Περιφέρειες η Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από την οδό Πειραιώς, ο Γιώργος Πατούλης θα είναι ο αντίπαλος της Ρένας Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής.
Εξάλλου, εκτός του Γιώργου Πατούλη σήμερα κλείδωσαν άλλα τρία πρόσωπα που προέρχονται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και θα διεκδικήσουν τις περιφέρειες Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας με τη στήριξη της ΝΔ.
Ο επί τρεις θητείες δήμαρχος Καλαμάτας και επί σειρά ετών πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου, Παναγιώτης Νίκας, θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου απέναντι στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Δέδε και τον νυν περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη.
Επίσης, ο 34χρονος νυν αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Φάνης Σπανός, θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας απέναντι στον εκλεκτό της Κουμουνδούρου, Μανώλη Αναγνωστάκη και ο 38χρονος περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, θα αναμετρηθεί με τον Απόστολο Κατσιφάρα τον οποίον στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Έτσι, η ΝΔ έχει κλειδώσει τις υποψηφιότητες στις 11 από τις 13 Περιφέρειες:
Περιφέρεια Αττικής: Γιώργος Πατούλης
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Απόστολος Τζιτζικώστας
Περιφέρεια Θεσσαλίας: Κώστας Αγοραστός
Περιφέρεια Ηπείρου: Αλέκος Καχριμάνης
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Νεκτάριος Φαρμάκης
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Γιώργος Χατζημάρκος
Περιφέρεια Ιονίου: Ρόδη Κράτσα
Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Χριστίνα Καλογήρου
Περιφέρεια Πελοποννήσου: Παναγιώτης Νίκας
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Φάνης Σπανός
Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης: Χρήστος Μέτιος
Σε εκκρεμότητα παραμένουν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπου μάλλον θα προκριθεί η λύση του βουλευτή Κοζάνης, Γιώργου Κασαπίδη, και η Περιφέρεια Κρήτης, όπου η ΝΔ αναμένει τι θα γίνει με τον Σταύρο Αρναουτάκη που στηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ. Αν δώσει στήριξη και ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ θα αναζητήσει άλλη λύση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής ο ΣΥΡΙΖΑ – Ποιες άλλες υποψηφιότητες «κλείδωσαν»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιους έκλεισε το ΚΙΝΑΛ για τις Περιφέρειες Δυτ. Ελλάδας και Δυτ. Μακεδονίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σήλια Κριθαριώτη: Ντεμπούτο στο επίσημο πρόγραμμα εβδομάδας υψηλής ραπτικής Παρισιού τον Ιανουάριο
- Μαρίνα Χατζημανώλη (Υφ. Ναυτιλίας Κύπρου): Από 1η Ιανουαρίου αναλαμβάνουμε την Προεδρία της ΕΕ και έχουμε να διαχειριστούμε κοινά θέματα ναυτιλίας
- Πλατύκαμπος: Ασθενοφόρο συγκρούστηκε με κλούβα της αστυνομίας στην περιοχή των αγροτικών μπλόκων
- ΑΕΚ κατά ΕΠΟ: Δεν χρειαζόμαστε τα κλισέ συγχαρητήρια της, μόνο όταν καθαρίσουν τα ακάθαρτα