ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τελικά η ετυμηγορία ήταν «μπάλα γιοκ κι αυτό το Σαββατοκύριακο…». Στο μαγικό κόσμο του ελληνικού αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου τα πράγματα λειτουργούν τόσο απλά… Κι οι έννοιες όπως «προγραμματισμός», «οργάνωση» δεν έχουν και τόσο μεγάλη σημασία.
Αν και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ακόμη δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση, όλα συνηγορούν ότι η 11η αγωνιστική της Super League θα προστεθεί σε εκείνη την ειδική κατηγορία με την 1η και την 2η (που δεν έχουν γίνει ακόμη) και η διοργανώτρια θα πρέπει να βρει πλέον μια νέα ημερομηνία καθώς καλώς εχόντων των πραγμάτων το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει ξανά με τη 12η αγωνιστική το επόμενο Σαββατοκύριακο (26-27 Νοεμβρίου).
Αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί αργά το βράδυ σήμερα με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία αρχικά ήταν να συνεδριάσει νωρίς το μεσημέρι, αλλά τελικά η συνεδρίαση μεταφέρθηκε για τις 19:00 (ούτε στις συνεδριάσεις δεν μπορεί να τηρηθεί ο προγραμματισμός).
Εκεί λογικά θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της νέας σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας με τον Σταύρο Τριτσώνη να εμφανίζεται ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί να διαδεχθεί τον Γιώργο Μπίκα, καθώς η υποψηφιότητα του Γιώργου Ψυχομάνη φαίνεται ότι «κάηκε» με τη δημοσιοποίηση της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΝΑΤΟ: «Όχι» περικοπές στην αμυντική βοήθεια λένε οι χώρες της Βαλτικής – Επιστολή στο Κογκρέσο
- Energean: Κέρδη 110 εκατ. δολάρια το α’ εξάμηνο – Ρεκόρ παραγωγής τον Αύγουστο
- Ισπανία: Στο «ράφι» η μείωση του ωραρίου εργασίας – Νέο πλήγμα για την κυβέρνηση Σάντσεθ
- H Άννα Μαρία στο Ηρώδειο με τους γιους της, Παύλο και Νικόλαο Ντε Γκρες
