• City Stories

    TED+Zaria Forman: Ζωγραφίζοντας την ομορφιά και την ευθραυστότητα της φύσης (video)


    Η καλλιτέχνης Zaria Forman έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στη φύση και στα επιβλητικά τοπία. Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και μετά τον αποτυπώνει στο χαρτί, με έναν υπερρεαλιστικό τρόπο. Εύκολα μπορεί κανείς να μπερδέψει τα έργα της με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.

    H Forman, κατά κύριο λόγο, ασχολείται με τα ψυχρά τοπία, αφού θεωρεί πως αυτά απειλούνται άμεσα, λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Όπως η ίδια αναφέρει: “Οι ζωγραφιές μου αποτελούν μια γορτή για την ομορφιά της φύσης που σιγά σιγά κινδυνεύουμε να χάσουμε. Ελπίζω να μπορούν να λειτουργήσουν ως αρχεία των πανέμορφων τοπίων της γης!”. Βέβαια, με τα έργα αυτά, τιμά και τη μητέρα της, που πέθανε το 2010, από όγκο στον εγκέφαλο.

    Μη σας ξεγελάσουν οι εικόνες. Δεν πρόκειται για φωτογραφίες αλλά για ζωγραφιές της Zaria Forman.

    paintings Zaria Forman 1 Zaria Forman

    Το βίντεο διαθέτει και ελληνικούς υπότιτλους. Για να τους επιλέξετε, πατήστε στην επιλογή “Ρυθμίσεις” και έπειτα θα σας εμφανιστεί μια λίστα με τους υπάρχοντες υπότιτλους. Διαλέξτε τη γλώσσα που επιθυμείτε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/hello-outside-profitia-tis-adele-gia-brexit-video/56399

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/kerdiste-2-dorean-prosklisis-apo-mononewsgr-gia-love-athens-tin-elli-paspala-ston-kipo-tou-megarou/54627



    ΣΧΟΛΙΑ