ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Μάκης Δελαπόρτας γιόρτασε με τεράστια χαρά και συγκίνηση τα γενέθλια του, έχοντας στο πλευρό του τους αγαπημένους του ανθρώπους, φίλους αλλά και συνεργάτες από την τριανταπεντακονταετή πορεία του στο θέατρο.
Το βράδυ της Τετάρτης το ανακαινισμένο Athens Tiare Hotel της Ομόνοιας γέμισε από πρόσωπα που με θέρμη ευχήθηκαν στον ηθοποιό σβήνοντας μαζί του το μοναδικό κερί της τούρτας του. Δίπλα του η Μαίρη Χρονοπούλου που δεν έκρυψε τη βαθιά εκτίμηση αλλά και αγάπη της στον καλλιτέχνη.

Οι Μάρκος Σεφερλής, Δάκης, Μπέσσυ Αργυράκη, Παναγιώτης Πετράκης, Έμυ Λιβανίου, Ρόμπερτ Ουίλλιαμς, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Μιχάλης Μαρίνος, Δημήτρης Κοργιαλάς, Λιζέτα Νικολάου, Νάντια Καραγιάννη, Τένια Μακρή, εξήραν την αλήθεια και το ήθος του καλλιτέχνη ευχόμενοι να κατακτήσει όλες τις προσωπικές κορυφές του!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρήνος! Πέθανε ο Πέτρος Φυσσούν!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Justin Timberlake: Ο ποπ σταρ “χτυπάει” επιχειρηματικά Coca Cola και Pepsi
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άρης Σπηλιωτόπουλος: Βραδινή έξοδος με … μαύρα μαλλιά και μουστάκι (pics & video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στήριξη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στους Δικαστές της Δίκης των Τεμπών
- Cosco Shipping: «Καμπανάκι» για αυξημένη αβεβαιότητα στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού
- Χατζημανώλη: Η αγαστή συνεργασία με τους φορείς της ναυτιλίας αύξησαν τα πλοία στο Νηολόγιο και η Κύπρος εδραιώνεται σε ναυτιλιακό κέντρο
- Στενά του Ορμούζ: Ευρώπη και Ιαπωνία ενώνουν δυνάμεις για την σταθεροποίηση των αγορών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.