• LIFE&STYLE

    Δείτε τι γίνεται όταν ο “Donald Trump” τηλεφωνεί στον “Obama” (video)

    • NewsRoom


    Ο παρουσιαστής του Tonight Show, Jimmy Fallon, έδειξε σε ένα κωμικό σκετσάκι πόσο διαφέρουν μεταξύ τους οι δύο πολιτικοί, υποδυόμενος φυσικά, κι έναν από αυτούς με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

    Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο, που κάνει τον γύρω των διεθνών μέσων, δείχνει την τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα στον – αιωνίως cool – πρόεδρο Obama και τον Donald Trump, ο οποίος πρόσφατα απέμεινε… μόνος στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, εν όψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

    Ο εκκεντρικός μεγιστάνας (τον οποίο υποδύεται απολαυστικά ο Jimmy Fallon) καλεί τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ για να κομπάσει για την νίκη του στις προκριματικές της Ιντιάνα (την πατρίδα του Indiana Jones, όπως λέει χαρακτηριστικά) και όπως πάντα καταφέρνει να εντυπωσιάσει με τις γραμματικές του γνώσεις, στο στιλ του αλλά και τη… μεγαλοψυχία του, αφού προτείνει στον Obama να μπει στην ομάδα του ως υποψήφιος αντιπρόεδρος!

    Απολαύσε το ξεκαρδιστό βίντεο που περιέχει τα πάντα, από αναφορές στο νέο δίσκο της Beyonce μέχρι… σπόιλερ για το Game of Thrones!

    Δείτε ακόμα:

    http://www.mononews.gr/article-etsi-tha-itan-i-prigkipisses-tis-disney-choris-to-make-up-tous-video/42824

    Δείτε ακόμα:

    http://www.mononews.gr/aticle-video-thelete-tempeliasete-pigenete-se-aftes-tis-chores-video/43080

    Δείτε ακόμα:

    http://www.mononews.gr/ti-simveni-sto-soma-mas-otan-pethainoume-video/43162



    ΣΧΟΛΙΑ