ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το video του Luke Culhane για το cyberbullying μπορεί να έχει διάρκεια 2 λεπτών, αλλά περνάει μήνυμα που αξίζει όσο και η καλύτερη ταινία.
Γίνεται κατανοητό, πια, πως κάθε μήνυμα, κάθε πείραγμα, κάθε βρισιά, κάθε επίθεση πονά όσο η φυσική βία. Επηρεάζει τα παιδιά βαθιά στην ψυχή τους και τους αφήνει ψυχολογικά προβλήματα που θα κουβαλάνε πάντα μια ζωή. Γι αυτό και ο Luke έφτιαξε τη διαφήμιση αυτής της καμπάνιας για το cyber-bullying, το bullying μέσω του διαδικτύου, επεξηγώντας τί πρέπει να κάνουν τα παιδιά.
STOP: Σταματήστε πριν ποστάρετε κάτι online. Σκεφτείτε εάν θα επηρεάσει κάποιον αρνητικά.
BLOCK: Μπλοκάρετε αυτούς που σας κάνουν cyberbullying. Χωρίς δεύτερη σκέψη.
ΤΕLL: Κάντε “report” τους δράστες και μιλήστε σε γονείς, συγγενείς, καθηγητές ή και φίλους.
#CreateNoHate
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεοδωρικάκος από το ΙΤΕ: Πάνω από 300 εκατ. ευρώ για ερευνητικές υποδομές σε όλη τη χώρα
- Παπουτσάνης: Στο 25,96% αυξήθηκε το ποσοστό του Μενέλαου Τασόπουλου
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσική πυραυλική επίθεση στο Κίεβο – Εκρήξεις στην πρωτεύουσα
- Λαμία: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που εμπλέκονται σε 4 κλοπές το τελευταίο δεκαήμερο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.