• LIFE&STYLE

    Η Adele ραπάρει και τραγουδάει Spice Girls μέσα σε αυτοκίνητο! (video)

    • NewsRoom


    Φαίνεται πως η Adele δεν έχει απλά μια υπέροχη φωνή, αλλά ξέρει και να… ραπάρει! Πιο συγκεκριμένα, η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνης έδειξε τις ικανότητές της, φιλοξενούμενη στο πρωτότυπο σόου του κωμικού James Corden, με τίτλο «The Carpool Karaoke on Wednesdays», που, εκτός από ραπ, τραγούδησε και Spice Girls!

    Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς από τον τίτλο, το σόου διαδραματίζεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με διάφορους τραγουδιστές να αποδίδουν κομμάτια δικά τους και συναδέλφων τους σε στιλ… καραόκε, με τον παρουσιαστή να τους συνοδεύει.

    Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, ο Corden προκαλεί την Adele να ραπάρει Nicki Minaj, λέγοντάς της ότι έχει ακούσει πως έχει ιδιαίτερο ταλέντο σε αυτό το μουσικό είδος. Η Adele ακούγεται να λέει αστειευόμενη ότι δεν έχει και τόσο ταλέντο και στη συνέχεια η Minaj μέσω Twitter την χαρακτηρίζει «βασίλισσα».

    Το απόσπασμα αυτό έχει γυριστεί στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια των εορτών και οι δυο τους φαίνεται να το απολαμβάνουν, με την αγαπημένη τραγουδίστρια να ερμηνεύει «πειραγμένες» επιτυχίες της, όπως το «Hello» και το «Someone like you».

    Με τέτοια φωνή, η Adele έχει καταφέρει να γίνει η αδιαμφισβήτητη «βασίλισσα της ποπ», έστω και αν δεν μοιάζει στο παραμικρό με την κάτοχο του τίτλου, Madonna. Με αυτή την εμφάνιση απέδειξε ότι έχει καλλιτεχνικό εύρος, ό,τι και αν τραγουδήσει, αλλά και πολύ χιούμορ!



    ΣΧΟΛΙΑ