• LIFE&STYLE

    Στέψη Καρόλου: Αντέλ και Έντ Σίραν αρνήθηκαν να τραγουδήσουν στην τελετή

    • NewsRoom
    Αντέλ, Βασιλιάς Κάρολος, Εντ Σίραν

    Αντέλ, Βασιλιάς Κάρολος, Εντ Σίραν


    Τους καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στην τελετή στέψης του ως βασιλιάς αναζητά ο Κάρολος, ωστόσο, δύο από τα επικρατέστερα ονόματα έχουν ήδη αρνηθεί.

    Ο λόγος για την Αντέλ και τον Εντ Σίραν, οι οποίοι δεν αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Παλατιού να τραγουδήσουν στο σημαντικό γεγονός της Βρετανίας.

    Ο βασιλιάς Κάρολος ήταν εκείνος που πρότεινε μερικά ονόματα στους διοργανωτές, όπως αναφέρουν πληροφορίες του βρετανικού περιοδικού OK.

    Μάλιστα, ένας από τους διοργανωτές δήλωσε ότι «Ο βασιλιάς πρότεινε κάποια ονόματα και η Αντέλ και ο Σίραν ήταν σε αυτή τη λίστα. Θα ήθελε πολύ να είναι μέρος της συναυλίας».

    Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο Σίραν είχε δικαιολογία για την απόρριψη της πρότασης, καθώς θα βρίσκεται στο Τέξας για συναυλίες εκείνη την περίοδο και δεν είναι εφικτή η αλλαγή του προγράμματός του για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του νέου βασιλιά της Αγγλίας.

    Από την πλευρά της, όμως, η Αντέλ φαίνεται ότι δεν δικαιολόγησε την άρνησή της. Μάλιστα, δεν έχει κάτι προγραμματισμένο για τις 7 Μαΐου, ενώ δεν θα δώσει καμιά συναυλία μετά τις 25 Μαρτίου.

    «Είναι Τιτάνες της μουσικής βιομηχανίας και είναι και οι δύο Βρετανοί. Είναι κρίμα» αναφέρει πηγή στο ίδιο δημοσίευμα.

    Στον αντίποδα, ο διάσημος Χολιγουντιανός ηθοποιός, Τομ Κρουζ ακύρωσε ολόκληρο γύρισμα προκειμένου να βρεθεί στο Αββαείο του Ουέστμινστερ!

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ