• City Stories

    Under Armour Run 2019: Πλησιάζει το ετήσιο αθλητικό ραντεβού στην Κηφισιά

    • NewsRoom


    Στις 22 Σεπτεμβρίου

    Για τέταρτη συνεχή χρονιά το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με την αθλητική εταιρεία Under Armour, διοργανώνουν την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου τους αγώνες δρόμου Under Armour Run Kifisia City Challenge.

    Ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός για όλους όσους αγαπούν το τρέξιμο και τη φύση, αλλά και για εκείνους που επιθυμούν να κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με την άθληση.

    Στόχος της δράσης είναι η προώθηση του μαζικού αθλητισμού, ενώ παράλληλα, μεγίστης σημασίας είναι ο κοινωνικός χαρακτήρας της διοργάνωσης, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου των Δήμων Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας.

    Όπως τόνισε ο δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο δήμος Κηφισιάς στηρίζει κάθε αθλητικό γεγονός, ενώ οι ομάδες και οι σύλλογοι του Δήμου έχουν σημειώσει σημαντικές επιτυχίες.

    Το πλούσιο πρόγραμμα του Under Armour Run Kifisia City Challenge περιλαμβάνει αγώνες 21, 10 και 5 χλμ, καθώς και έναν αγώνα μικρότερης απόστασης για παιδιά.

    Πρόκειται για μία όμορφη και ευχάριστη διαδρομή στην Αθλητούπολη Κηφισιά, που συνδυάζει την πόλη με τα στοιχεία της φύσης, καθώς οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στους δρόμους της Κηφισιάς και στη συνέχεια να διασχίσουν το δάσος Φασίδερη.

    Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ανοιχτές και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Τρίτη 17/9 μέσα από την ιστοσελίδα myrace.gr για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν σε έναν από τους τέσσερις αγώνες του προγράμματος.

    Σταθμοί τροφοδοσίας για τους δρομείς θα υπάρχουν σχεδόν κάθε 3,5 χλμ., ενώ η γυμνάστρια Μάντη Περσάκη θα αναλάβει το κομμάτι της προθέρμανσης και της αποθεραπείας προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν τραυματισμοί.

    Όλες οι διαδρομές έχουν αφετηρία και τερματισμό το κατάστημα της Under Armour Brand House Erithraia, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 338, μεταξύ των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ιωνίας, με ώρα εκκίνησης 8:45 το πρωί της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου.

    Την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων στους δρόμους της Κηφισιάς θα αναλάβει η Τροχαία βορειοανατολικής Αττικής εφαρμόζοντας τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.



    ΣΧΟΛΙΑ