• City Stories

    Τέσσερις συναυλίες με ελεύθερη είσοδο για αυτή την Πέμπτη (13 Σεπτεμβρίου 2018)

    ΚΠΙΣΝ

    Πηγή: www.snfcc.org


    Όσο ακόμη το επιτρέπει ο καιρός, διοργανώνονται πολλές συναυλίες σε εξωτερικούς χώρους και μπορούμε να απολαμβάνουμε τη μουσική κάτω από τον έναστρο ουρανό.

    Συγκεντρώσαμε τέσσερις συναυλίες με διάφορα είδη μουσικής, που μπορούν να σας κρατήσουν συντροφιά το βράδυ της Πέμπτης, 13 Σεπτεμβρίου 2018. Οι συναυλίες πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο σε διάφορα μέρη της Αθήνας και είναι οι παρακάτω:

    1. Συναυλία με τον Λάκη Χαλκιά στο Περιστέρι

    Στο Άλσος Περιστερίου (Στάση Μετρό «Ανθούπολη»), θα διεξαχθεί ο «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2018», που διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου, με ελεύθερη είσοδο.

    Όπως κάθε Σεπτέμβρη, όλοι οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία δωρεάν να παρακολουθήσουν μια μεγάλη γκάμα εκδηλώσεων για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες. Συναυλίες, μουσικές, χορευτικές, θεατρικές και παιδικές παραστάσεις, ειδικά αφιερώματα και εκθέσεις.

    Αυτή την Πέμπτη, μια ξεχωριστή συναυλία με τον Λάκη Χαλκιά σε τραγούδια της Ξενιτιάς και της Προσφυγιάς.

    Συμμετέχουν η Μπέττυ Χαρλαύτη, ο Γιώργος και ο Κωνσταντίνος Κόντης και 6μελής ορχήστρα.

    Πότε:
    Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018
    20.00

    Πού:
    Άλσος Περιστερίου
    Περιστέρι

    Πληροφορίες

    Είσοδος ελεύθερη.

    2. Music Escapades: Someone Who Isn’t Me & Lip Forensics στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

    Τον Σεπτέμβριο τα Music Escapades συνεχίζουν να εξερευνούν και να αναδεικνύουν τη σύγχρονη ελληνική εναλλακτική μουσική σκηνή και μας προτείνουν δύο διαφορετικά μουσικά σύνολα σε έναν ιδιαίτερο συνδυασμό.

    Οι S.W.I.M (Someone Who Isn’t Me), δηλαδή οι Μαρία Χατζάκου, η Μαριλένα Ορφανού και η Τζίνα Δημακοπούλου, έρχονται να μοιραστούν την αδυναμία τους στα αναλογικά και toy-synths, τις χαοτικές κιθάρες, τα ψεύτικα βιολιά, τα γυναικεία φωνητικά και τα περίεργα ρυθμικά σχήματα.

    Στο πλευρό των S.W.I.M. εμφανίζονται οι Lip Forensics. Το ηλεκτρονικό ντουέτο των Zade και Ekelon, έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα στραβοκομμένα beats και τις ημιτονοειδείς μπασογραμμές σε μία προσπάθεια να αναπαραστήσουν το soundtrack των αγαπημένων τους σκηνών εγκλήματος. Εμφανίστηκαν ενεργά στη σκηνή το 2017 και έχουν ήδη συμμετοχές σε μερικά από τα σημαντικότερα εγχώρια φεστιβάλ (Release festival, Up festival), καθώς και σε διάφορα αθηναϊκά πάρτι και club nights.

    Πότε:
    Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018
    21.00

    Πού:
    Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
    Λεωφόρος Συγγρού 364, Καλλιθέα

    Πληροφορίες

    Είσοδος ελεύθερη.

    3. Λάργκο και Bandallusia στα Λιπάσματα

    Δύο χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς, το συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη Λάργκο, το σχήμα με τον ιδιαίτερο και πολυσυλλεκτικό ήχο, βρίσκεται και πάλι στο στούντιο.

    Η Bandallusia είναι ένα νέο συγκρότημα στην ελληνική εναλλακτική σκηνή, με χρόνια περιπλανήσεων σε δρόμους, πάλκα, μουσικές σκηνές και φεστιβάλ σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Το πρόγραμμα που θα μας παρουσιάσουν αποτελείται από τα τραγούδια του πρώτου τους δίσκου “Λοξοδρόμια”, αλλά και τις ιδιαίτερες προσεγγίσεις τους σε διάφορα παραδοσιακά και άλλα τραγούδια που αγαπούν και διασκευάζουν.

    Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ “Λιπάσματα 2018: Φεστιβάλ στη θάλασσα”.

    Πότε:
    Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018
    21.00

    Πού:
    Πολυχώρος Λιπασμάτων – Πάρκο Εργατιάς
    Δραπετσώνα

    Πληροφορίες

    Είσοδος ελεύθερη.

    4. Συναυλία – αφιέρωμα “Τραγούδια του Ελληνικού Κινηματογράφου” στον Άγιο Δημήτριο

    Με ένα πλήθος παραστάσεων και συναυλιών υψηλού επιπέδου, με τη συμμετοχή γνωστών και καταξιωμένων καλλιτεχνών, πραγματοποιείται και φέτος, 1-30 Σεπτεμβρίου 2018, στον Άγιο Δημήτριο, το Φεστιβάλ πόλης «Φθινοπωρινές Γιορτές».

    Αυτή την Πέμπτη μία συναυλία-αφιέρωμα στα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου. Ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο και στον χώρο του ελληνικού σινεμά, με τραγούδια που αγαπήθηκαν και μεγάλωσαν γενιές.

    Πότε:
    Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018
    21.00

    Πού:
    Ασύρματος
    Άγιος Δημήτριος

    Πληροφορίες

    Είσοδος ελεύθερη.
    Επιθυμητή η προσφορά σε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Αγίου Δημητρίου ή και σε φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείου του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλες οι εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Δείτε το πρόγραμμα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Burger Fest Athens: Το μεγαλύτερο food festival επιστρέφει στο Παλιό Αμαξοστάσιο!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το πιο γλυκό διήμερο έρχεται: Φεστιβάλ Σοκολάτας με ελεύθερη είσοδο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Οι πρεσβείες μας ξεναγούν στις χώρες τους με όχημα ένα ποδήλατο» στο ΚΠΙΣΝ



    ΣΧΟΛΙΑ