• City Stories

    Burger Fest Athens: Το μεγαλύτερο food festival επιστρέφει στο Παλιό Αμαξοστάσιο!

    • NewsRoom


    Το Burger Fest της Αθήνας έρχεται!

    Μετά το Burger Fest ’18 – Θεσσαλονίκη, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της πόλης επιστρέφει και για το 2018 σε ένα απολαυστικό burgeroτριήμερο, 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου, που θα μας μείνει αξέχαστο.

    Η μεγάλη γιορτή του burger που μέσα σε μόλις 2 διοργανώσεις έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την πρωτεύουσα, θα πραγματοποιηθεί στον ανανεωμένο και υπέροχο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου του Ο.ΣΥ. στο Γκάζι, κατάλληλο και με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές προκειμένου να φιλοξενήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις συμμετοχές από τα αγαπημένα μας burger houses και τους χιλιάδες φίλους του burger, μικρούς και μεγάλους!

    Τις μοναδικές γεύσεις του Burger Fest ’18 – Αθήνα κι επειδή φαγητό χωρίς την κατάλληλη μουσική υπόκρουση δεν πάει, η ομάδα του Burger Fest για την απόλαυση σας και μόνο ετοίμασε ένα δυναμικό κι εκρηκτικό Line Up αγαπημένων καλλιτεχνών.

    Την πρώτη μέρα οι σαγηνευτικοί Gadjo Dilo θα μας καθηλώσουν, ενώ πιο πριν θα ανοίξουν το Φεστιβάλ ο MCD Dimitris Kritikos μαζί με την IDRA KAYNE.

    Tη δεύτερη ημέρα θα απολαύσουμε τον International Showman Tonis Sfinos μαζί με τους The Jaguar Bombs και σε After Party τους Βιετνάμ ενώ η τρίτη μέρα κλείνει εκρηκτικά με KOZA MOSTRA και Blend Mishkin & Roots Evolution.

    Στη μεγάλη γιορτή του burger, μαζί με την υπέροχη βόλτα στο πανέμορφο Αθηναϊκό κέντρο, ετοιμαστείτε να απολαύσετε ανεπανάληπτες γεύσεις που θα προκαλέσουν εκρήξεις απόλαυσης στον ουρανίσκο.

    Το κάθε burger house θα έρθει με ένα menu διαμορφωμένο (και προσαρμοσμένο τιμολογιακά) σε συνδυασμούς που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση αποκλειστικά στο Burger Fest ’18 – Αθήνα!

    Από mini-burgers μέχρι μεγάλες ζουμερές μερίδες και από το παραδοσιακό καλοψημένο μοσχαρίσιο μπιφτέκι μέχρι πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς – vegetarian προτάσεις ή εξωτικά burgers από κρέας κροκόδειλου και kobe beef.

    Σύντομα θα ανακοινωθούν τα burger houses που θα συμμετάσχουν στο Burger Fest ’18 – Αθήνα και θα γεμίσουν μυρωδιές από φρεσκοψημένο μπιφτέκι την ατμόσφαιρα.

    Φυσικά, επειδή όσο ωραία κι αν είναι τα burgers, το σηκώνουν μετά και το γλυκό τους, θα ανακοινωθούν και καταστήματα που θα βρίσκονται στο χώρο για να δώσουν και μια γλυκιά νότα στο φαγοπότι.

    Τέλος, το Burger Fest κλείνει με το Μεγάλο Βραβείο του καλύτερου burger house για το Burger Fest ’18 – Αθήνα και καλύτερου burger του φεστιβάλ που θα ψηφίσει αποκλειστικά το κοινό!

    Πληροφορίες:

    Προπώληση – Διάθεση Εισιτηρίων:

    E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr

    Τιμές Εισιτηρίων:
    Γενική Είσοδος – Φοιτητικό, Ανέργων, Πολυτέκνων με 1 μπύρα | 4€ [Μόνο Προπώληση]
    Γενική Είσοδος – με 1 μπύρα | 5€
    Γενική Είσοδος – 3ημέρου με 1 μπύρα | 10€

    Πού: Αμαξοστάσιο
    Πότε: 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2018

    Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Burger Fest Athens , στο Facebook page του και στο Facebook event.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Νίκος Καββαδίας από το Εθνικό Θέατρο»: Εκδήλωση στο 47ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αmelita Baltar: Η μούσα και σύντροφος του Piazzolla έρχεται στο Ηρώδειο για μια μοναδική βραδιά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θερινό σινεμά στο Χυτήριο: Τέσσερις δωρεάν προβολές για αυτή τη βδομάδα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Park Your Cinema: Οι υπαίθριες προβολές του ΚΠΙΣΝ για τον Σεπτέμβριο με ελεύθερη είσοδο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αγαμέμνων» του Αισχύλου από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου με ελεύθερη είσοδο



    ΣΧΟΛΙΑ