• City Stories

    Tα «εγκλήματα του αιώνα» σε ένα θεματικό πάρκο!

    nationalenquirer

    National Enquirer


    Το πιο παράξενο ίσως θεματικό πάρκο ανοίγει τις πύλες του σήμερα. Το National Enquirer Live!, που βρίσκεται στο Pigeon Forge, φιλοξενεί τις αναπαραστάσεις από πολύ γνωστά και τραγικά εγκλήματα, καθώς και άλλες, περίεργες στιγμές διάσημων προσώπων, που χαράχτηκαν στην ιστορία. Ο τραγικός θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο Μάικλ Τζάκσον να κρατά το παιδί του έξω από το μπαλκόνι και το φρικτό έγκλημα δολοφονίας της Νικόλ Μπράουν Σίμπσον και του Ρον Γκόλντμαν είναι μόνο μερικά από τα περίεργα εκθέματα που συναντά κανείς σε αυτό το πάρκο. Τα πρώτα αρνητικά σχόλια έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

    Το τραγικό δυστύχημα της «θλιμμένης πριγκίπισσας»

    Σάλο αναμένεται να προκαλέσει το άνοιγμα στο κοινό το νέο θεματικό πάρκο στο Τενεσί των ΗΠΑ, καθώς έχει μετατρέψει σε ατραξιόν τις τελευταίες στιγμές της «θλιμμένης πριγκίπισσας», ενσαρκώνοντας το τροχαίο δυστύχημα, που είχε συνταράξει όλο τον κόσμο της εποχής εκείνης, στο οποίο η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της, στις 31 Αυγούστου 1997. Μάλιστα, με μεγάλη αγωνία αναμένεται και η αντίδραση των δύο γιων της πριγκίπισσας για το νέο αμερικανικό εύρημα, των Γουίλιαμ και Χάρι, οι οποίοι έχουν αναφερθεί αρκετές φορές στο πόσο τους επηρέασε ο θάνατος της μητέρας τους.

    Σύμφωνα με τον Ρόμπιν Τέρνερ, η ατραξιόν της πριγκίπισσας Νταϊάνα είναι ένα «τρισδιάστατο μοντέλο υπολογιστή και μπορείς να δεις το Παρίσι». Όπως ανέφερε στην The Daily Beast, «Μπορείς να δεις τα κτίρια και τα πάντα σε μια τρισδιάστατη παρουσίαση. Δείχνει τον δρόμο που ακολούθησε φεύγοντας από το ξενοδοχείο Ritz Paris, με τους παπαράτσι να την κυνηγούν και την λάμψη που πιστεύουμε ότι τύφλωσε τον οδηγό της, αλλά και το πώς συνέβη το ατύχημα».

    νταιανα
    Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο σύντροφός της την ημέρα του θανάτου τους.

    Το αντίτιμο που θα πρέπει να πληρώσουν όσοι θελήσουν να επισκεφθούν το χώρο και να δουν από κοντά αυτή την ατραξιόν αγγίζει τα 26,99 δολάρια. Φυσικά οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και άλλα πράγματα που έχει ετοιμάσει το θεματικό πάρκο εκτός από την ατραξιόν αυτή. Πιο συγκεκριμένα, θα μπορούν να ακούσουν και τις διάφορες θεωρίες συνωμοσίας που περιβάλλουν το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας να ήταν έγκυος στο παιδί του Αιγύπτιου συντρόφου της Ντόντι Φαγιέντ, που επίσης σκοτώθηκε στο τροχαίο.

    Ο Ρόμπιν Τέρνερ αναφέρθηκε επίσης στο αν θεωρεί πιθανό να προσβληθούν οι δύο γιοι της πριγκίπισσας Νταϊάνα, οι πρίγκιππες Γουίλιαμ και Χάρι από το συγκεκριμένο έκθεμα. ο Τέρνερ συγκεκριμένα απάντησε «Ελπίζω πως όχι. Αλλά αυτό είναι δύσκολο να το πω. Ξέρω ότι είναι πολύ ευαίσθητοι. Νομίζω όμως ότι πρέπει να το δουν, καθώς δεν υπάρχει κάτι νέο που να παρουσιάζεται».

    νταιανα
    Οι πρίγκιππες Κάρολος, Γουίλιαμ και Χάρι στην κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνα

    Το αντίο στον «βασιλιά» Έλβις Πρίσλεϊ

    Πέρα από τις ατραξιόν που θα αφορούν στο θάνατο θλιμμένης πριγκίπισσας, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν και άλλα, εξίσου περίεργα εκθέματα. Για παράδειγμα, σύμφωνα με τον Τέρνερ, υπάρχει μια έκθεση που δείχνει το εξώφυλλο του Enquirer του 1977 και δείχνει το πτώμα του Έλβις Πρίσλεϊ μέσα στο ανοιχτό φέρετρό του.

    ελβις
    Έλβις Πρίσλεϊ

    Η σκηνή του Μάικλ Τζάκσον που κρατά τον 9 μηνών γιο του έξω από το μπαλκόνι

    τζακσον
    Η σκηνή του Μάικλ Τζάκσον που κρατά τον 9 μηνών γιο του έξω από το μπαλκόνι

    Επιπροσθέτως, στο θεματικό πάρκο αναπαρίσταται η σκηνή με τον Μάικλ Τζάκσον που κρατά τον μόλις 9 μηνών γιο του, σκεπασμένο με μια κουβέρτα, έξω από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου Adlon στο Βερολίνο.

    τζακσον
    Η αναπαράσταση στο θεματικό πάρκο

    Ένα άλλο αξιοθέατο περιλαμβάνει ένα αντίγραφο της σκηνής του εγκλήματος όπου βρέθηκαν τα πτώματα της Νικόλ Μπράουν και του Ρον Γκόλντμαν το 1994. Η Μπράουν, που ήταν η πρώην σύζυγος του O. J. Simpson και ο Γκόλντμαν βρέθηκαν μαχαιρωμένοι έξω από το διαμέρισμά της. Ο Σίμπσον αθωώθηκε για τις δολοφονίες τους το 1995.

    μπραουν
    Η αναπαράσταση της άγριας δολοφονίας της Νικόλ Μπράουν Σίμπσον και του Ρον Γκόλντμαν

    Όλα αυτά, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του θεματικού πάρκου, αποτελούν τη σύνθεση των «εγκλημάτων του αιώνα», τα οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να εξερευνήσουν.



    ΣΧΟΛΙΑ