• City Stories

    Στην Ελλάδα η Marina (and the Diamonds) για μια μοναδική συναυλία


    Tο Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο Piraeus 117

    Τη χώρα μας στην ευρωπαϊκή περιοδεία της με τίτλο «Love + Fear Tour» συμπεριλαμβάνει, η ελληνικής καταγωγής Βρετανίδα Marina Diamantis, γνωστή και ως Marina and the Diamonds.

    Η αγάπη του ελληνικού κοινού για την Marina είναι γνωστή, αφού στην πρώτη της συναυλία στην Αθήνα το 2016, το Piraeus 117 είχε γεμίσει από τα αγαπημένα της «διαμάντια», όπως αποκαλεί τους θαυμαστές της.

    Την πρώτη φορά είχε συγκινηθεί που βρισκόταν πίσω στην πατρίδα της, ενώ είχε αναφέρει ότι «η συναυλία της Αθήνας ήταν η καλύτερη που έχω κάνει με το Neon Nature Tour».

    Με 4 επιτυχημένα άλμπουμ στο βιογραφικό της, το ντεμπούτο της Family Jewels με επιτυχίες όπως το Hollywood, το Electra Heart (Primadonna, How To Be A Heartbreaker), το Froot (Happy, Froot, I’m A Ruin) και το τελευταίο της άλμπουμ Love+Fear (Baby με τους Clean Bandit και Luis Fonsi, Handmade Heaven), η Marina επιστρέφει στην Ελλάδα με πολλές ακόμα επιτυχίες.

    Έμπνευση για το νέο άλμπουμ της Marina αποτέλεσε μεταξύ άλλων και η χώρα μας, αφού η Marina έγραψε το Orange Trees, single του Love+Fear, για τη Λευκάδα, το νησί της καταγωγής της.

    Η προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 21 Ιουνίου, στο ticketmaster.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το γενικό εισιτήριο ορθίων στην προπώληση θα κοστίζει 35, 20€, ενώ τα VIP 55€.



    ΣΧΟΛΙΑ