• Rumours...

    Ποιοι έδωσαν το «παρών» για τη Lifeline Hellas, η γεμάτη συγκίνηση avant premiere της Φόνισσας στο Παλλάς, τα διπλά γενέθλια μπαμπά και κόρης στην Κηφισιά και το πάρτι έκπληξη στη Νέα Υόρκη για τον Πανά

    Βίκυ Παλαιολόγου

    Βίκυ Παλαιολόγου


    Soldout και οι δύο παραστάσεις των Ballets Jazz Montreal για την Lifeline Hellas

    Οι δύο παραστάσεις σύγχρονου χορού «Dance me», με μουσική του Leonard Cohen, από τη διάσημη ομάδα χορού Ballets Jazz Montreal, είχαν τεράστια επιτυχία σε συνέχεια της διεθνούς soldout περιοδείας της!!!

    Σκοπός των παραστάσεων ήταν η συνέχιση του έργου προσφοράς σύγχρονων θερμοκοιτίδων στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν», ένα έργο που υλοποιείται εδώ και δύο χρόνια, σε κρατικά νοσοκομεία της Ελλάδας από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό Lifeline Hellas.

    Οι δυο παραστάσεις διοργανώθηκαν σε συμπαραγωγή με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης σε συνεργασία με τη visionary culture και την Delta Danse.

    Η Νόνη Δούνια με την κόρη της
    Η Νόνη Δούνια με την κόρη της

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Leonard Cohen, αγαπημένος ποιητής, καλλιτέχνης και τραγουδοποιός από το Μοντρεάλ, είχε δώσει την έγκρισή του, λίγο πριν φύγει από την ζωή το 2016.

    David Andrews, Λουκία Παπαθανάση, Dr. Άντζυ Μαργαρίτη-Andrews, Νίκος Παπαθανάσης, Αναπληρωτής Υπουργός
    David Andrews, Λουκία Παπαθανάση, Dr. Άντζυ Μαργαρίτη-Andrews, Νίκος Παπαθανάσης

     

    Ο Louis Robitaille, χορευτής και καλλιτεχνικός διευθυντής των Ballets Jazz Montreal, είχε την αρχική σύλληψη της ιδέας της παράστασης πριν παραδώσει τη σκυτάλη της καλλιτεχνικής διεύθυνσης στην Αlexandra Damiani.

    Μαριζα Φασιανου
    Μαρίζα Φασιανού

     

    Στο κοκτέιλ που ακολούθησε, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τα Ballets Jazz Montreal, το κοινό και τους υποστηριχτές του Lifeline Hellas, όπως επίσης και ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος, ενώ ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Μεγάρου Αθηνών, κ. Γιάννης Βακαρέλης, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη συνεργασία με το Lifeline Hellas.

    Δρ. Αλκηστις Πρίνου, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας
    Δρ. Άλκηστις Πρίνου, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας

     

    Ο Πρόεδρος, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, ευχαρίστησε τους χορηγούς και τους φίλους που έδωσαν δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση και στηρίζουν το έργο που προσφέρει το Lifeline Hellas.

    Κώστας και Τάνια Μπερλή
    Κώστας και Τάνια Μπερλή

     

    Πρίγκιπας Αλέξανδρος, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Σάκης Κυπραίου, Γιάννης Βακαρέλης
    Πρίγκιπας Αλέξανδρος, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Σάκης Κυπραίου, Γιάννης Βακαρέλης

    Η γεμάτη συγκίνηση avant premiere της Φόνισσας του Παπαδιαμάντη στο Παλλάς

    Γεμάτη συγκίνηση ήταν η avant premiere για την ταινία «Φόνισσα» στο Παλλάς.

    Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 30 Νοεμβρίου, όμως οι τυχεροί καλεσμένοι του κ. Joseph Samaan, της Tanweer Productions, παραγωγού της ταινίας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα στο Θέατρο Παλλάς.

    Καρυοφιλιά Καραμπέτη, Majd – Joseph Samaan, Ευα Νάθενα, Μαρία Πρωτόπαππα
    Καρυοφιλιά Καραμπέτη, Majd – Joseph Samaan, Ευα Νάθενα, Μαρία Πρωτόπαππα

     

    Η ταινία, που έκανε το ντεμπούτο της στο 64ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και 6 βραβεία.

    Majd – Joseph Samaan, Μιμή Ντενίση, Κατερίνα Σακελλαροπουλου, Μαρία Πρωτόπαππα
    Majd – Joseph Samaan, Μιμή Ντενίση, Κατερίνα Σακελλαροπουλου, Μαρία Πρωτόπαππα

     

    Η πολυαναμενόμενη ταινία της Εύας Νάθενα «Φόνισσα», που είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, προβλήθηκε με παρουσίες από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο, ενώ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τίμησε με την παρουσία της την προβολή.

    Σμαράγδα Καρύδη, Μιμή Ντενίση, Ελενα Σκουλα
    Σμαράγδα Καρύδη, Μιμή Ντενίση, Έλενα Σκουλά

     

    Όλο το καστ της ταινίας έδωσε δυναμικό «παρών», με τις πρωταγωνίστριες Καρυοφιλλιά Καραμπέτη και Μαρία Πρωτόπαππα, Έλενα Τοπαλίδου, Πηνελοπη Τσιλίκα, Γεωργιάννα Νταλάρα, Νίκη Παπανδρέου, Χρήστο Στεργιόγλου, Γιάννη Τσορτέκη, Στάθη Σταμουλακάτο και Δημήτρη Ήμελλο να δέχονται άπειρα συγχαρητήρια από τους παρευρισκομένους.

    Σακης Ρουβάς, Καρυοφιλιά Καραμπέτη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
    Σάκης Ρουβάς, Καρυοφιλιά Καραμπέτη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

     

    Βασίλης Αποστολόπουλος, Τζένη Μπότση
    Βασίλης Αποστολόπουλος, Τζένη Μπότση

     

    Βερονικα Δαβάκη, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Φωκάς Ευαγγελινός, Κατερίνα Μπέη
    Βερόνικα Δαβάκη, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Φωκάς Ευαγγελινός, Κατερίνα Μπέη

     

    Μάγδα Μπαλτογιάννη, Δημήτρης Καλιτσάντζης
    Μάγδα Μπαλτογιάννη, Δημήτρης Καλλιτσάντσης

     

    Mίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, Γεωργία Σαμαρα
    Mίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, Γεωργία Σαμαρά

     

    Γιωργος Τανισκίδης, Δημήτρης Κυπαρίσσης
    Γιώργος Τανισκίδης, Δημήτρης Κυπαρίσσης

     

    Βανα Λαβίδα
    Βάνα Λαβίδα

     

    Ανδρέας – Μιλένα Τσαβλίρη
    Ανδρέας – Μιλένα Τσαβλίρη

    Τα διπλά γενέθλια μπαμπά και κόρης στην Κηφισιά με την Barbie να κλέβει την παράσταση

    Διπλά γενέθλια για μπαμπά και κόρη!

    H Barbie ήταν το κεντρικό θέμα για τα γενέθλια της πεντάχρονης Έλενας, κόρης της δικηγόρου Νικολέττας Βρυώνη και του διαιτολόγου Θαλή Παναγιώτου που γιόρτασε την ίδια μέρα με την κόρη του τα 43 του χρόνια.

    Ένα εντυπωσιακό πάρτi στο εστιατόριο «Τhe Twenty One» στο Κεφαλάρι για τον εορτάζοντα και την κόρη του με την Barbie να βρίσκεται στην υποδοχή των καλεσμένων.

    Οι ευτυχείς γονείς Νικολέττα Βρυώνη και Θαλης Παναγιώτου με την πεντάχρονη Ελενα στην αγκαλιά της Barbie
    Οι ευτυχείς γονείς Νικολέττα Βρυώνη και Θαλής Παναγιώτου με την πεντάχρονη Έλενα στην αγκαλιά της Barbie

     

    Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και μια εντυπωσιακή τούρτα της Barbie, ενώ για τον κ. Παναγιώτου ετοιμάσθηκε μια πρωτότυπη τούρτα με τον Ken σε ρόλο… Διαιτολόγου!!

    Τους μικρούς φίλους της Έλενας διασκέδασε ο μάγος «Magic Tolto», ενώ οι καλεσμένοι απήλαυσαν ένα άκρως υγιεινό γεύμα με πάτα όπως μοσχαρίσιο φιλέτο, ψάρι σφυρίδα, δροσερή σαλάτα με εποχικά λαχανικά και αβοκάντο, ενώ στο μενού δεν υπήρχαν καθόλου γλυκά παρά μόνον φρούτα και παγωτό σορμπέ.

    Πάρτι για τα 20 χρόνια διαφημιστικής εταιρείας

    Η πρόσκληση για τα 20ά γενέθλια της διαφημιστικής εταιρείας Mc Victor & Hamilton έγραφε «The night is always young, Let’s Party», στο νέο σποτ του Ψυχικού, το Lolita’s, στη Λεωφόρο Κηφισίας.

    Και πράγματι, ήταν ένα πραγματικό πάρτι με αμέτρητους καλεσμένους, να διασκεδάζουν, μέσα κι έξω, βοηθούντος και του καιρού, χορεύοντας και απολαμβάνοντας το ποτό τους και τις περαστές λιχουδιές μέχρι τις μεγάλες πρωινές ώρες.

    Στη διασκέδαση ο περίφημος Βασιλόπουλος με το κλαρίνο του ανέβαζε το θερμόμετρο στα ύψη, ενώ κάποια στιγμή, ο οικοδεσπότης Θαλής Πιτούλης πήρε το τουμπερλέκι και κάθισε μαζί με την ορχήστρα για να ερμηνεύσει γνωστές επιτυχίες και να ξεσηκώσει τους καλεσμένους του που ήταν φίλοι του από όλους τους χώρους.

    Πολιτικοί, επιχειρηματίες, νομικοί, ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του. Και του χρόνου!!!

    Γενέθλια στο Cipriani στη Νέα Υόρκη για τον «σκορπιό» Χρύσανθο Πανά

    Όταν έχεις φίλους που σ’ αγαπάνε, όπου κι αν βρεθείς θα φροντίσουν να σε κάνουν να περάσεις καλά.

    Έτσι και ο Mr Island και Athénée, Χρύσανθος Πανάς, που βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, έζησε ένα surprise party που οργάνωσαν γι’ αυτόν αγαπημένοι φίλοι, στο διάσημο Cipriani της Νέας Υόρκης.

    Πιάτα, όπως tagliolini με λευκή τρούφα, costoletta Milanese με ριζότο, σαλάτα πράσινη με φλύδες παρμεζάνας συμπληρώθηκαν με την τούρτα των γενεθλίων που έφερε ο μετρ μπροστά στον εορτάζοντα για να σβήσει τα κεράκια του, ενώ οι φίλοι του, που τραγουδούσαν ελληνικότατα το «Να ζήσεις Χρύσανθε και Χρόνια Πολλά», παρέσυραν τους άλλους πελάτες από τα γειτονικά τραπέζια να χειροκροτούν και να στέλνουν τις ευχές τους.

    Στο δικό του τραπέζι, πάντως, ήταν, μεταξύ άλλων, η Χρύσα Κανελλοπούλου με τον σύζυγό της, Παύλο Κανελλόπουλο, ο Γιάννης Στασινόπουλος, ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα, αλλά και η Χριστίνα Παπαδοπούλου που «τρέχει» την γκαλερί Gagosian στην Αθήνα.

    Διαβάστε επίσης:

    «Η μοναξιά του ενός» γέμισε το Ινστιτούτο Γκαίτε

    Εβδομάδα Μόδας: Ποιους είδαμε, τι προσέξαμε

    Ένα νέο ιταλικό ρεστοράν στο κέντρο της Αθήνας



    ΣΧΟΛΙΑ