• City Stories

    Ralph Lauren: Η νέα του συλλογή (για άνδρες που ξέρουν )

    • NewsRoom

    Ralph Lauren


    “Δεν σχεδιάζω ρούχα” είπε κάποτε ο Ralph Lauren, “σχεδιάζω όνειρα” συμπλήρωσε τελειώνοντας την φράση του. Και αυτό είναι κάτι που φαίνεται σε κάθε νέα του συλλογή. Η άρτι αφιχθείσα “Purple Label” , έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 1994, και είναι η απόλυτη έκφραση του οράματος του Lauren για έναν φιλόδοξο τρόπο ζωής.

    Στις νέες δημιουργίες του ο οίκος θέλησε να κάνει μια δυνατή επιλογή για εκείνον που θα τον εκπροσωπήσει. Η επιλογή δεν ήταν άλλη από τον Werner Schreyer. Ένας άνδρας με ιδιαίτερη γοητεία. Jacket, πουλόβερ, stylish παπούτσια πρωταγωνιστούν στις προτάσεις της νέας συλλογής.

    ralph-lauren-purple-label-2016-mr-porter-shoot-003

    ralph-lauren-purple-label-2016-mr-porter-shoot-005

    ralph-lauren-purple-label-2016-mr-porter-shoot-007

    c

    ralph-lauren-purple-label-2016-mr-porter-shoot-001

    ralph-lauren-purple-label-2016-mr-porter-shoot-002

    Αμερικανικό όνειρο

    Το όνειρο, που προωθεί ο Λόρεν είναι αμερικανικό. Πρόκειται για μία παραμυθένια απόδοση της μόδας της αμερικανικής άρχουσας τάξης, που φέρνει στο νου τα ξύλινα σπίτια στις παραλίες των ΒΑ ΗΠΑ, τρις γραβάτες των πανεπιστημίων της «Αϊβι Λιγκ», τα πικνίκ με λινές πετσέτες με μονόγραμμα, τα λευκά ρούχα του κρίκετ και τα ασημένια σέικερ για μαρτίνι.

    Ο Λόρεν γεννήθηκε Ραλφ Λίφσιτς, γιος Εβραίου μετανάστη του Μπρονξ, αλλά μοιράζει σήμερα το χρόνο του μεταξύ του τεράστιου διαμερίσματός του στην Παρκ Αβενιου της Νέας Υόρκης, του ράντσου του στο Κολοράντο και της πολυτελούς βίλας του στην Τζαμάικα.

    Η αέναη αναζήτηση της «εικόνας»

    Από τις πολλές βιογραφίες (αγιογραφίες) που έχουν κυκλοφορήσει για τον πρόεδρο και ιδρυτή της εταιρείας Polo Ralph Lauren, μία ξεχωρίζει. Πρόκειται για το βιβλίο «Γνήσιο Πραγματικό» του Μάικλ Γκρος, που διηγείται διασκεδαστικά και αποκαλυπτικά στιγμιότυπα από τη ζωή του μόδιστρου. «Οταν κάποιος διακοσμητής τοποθέτησε προσωπογραφία του μουσουργού Ιγκόρ Στραβίνσκι σε τοίχο σπιτιού του Ραλφ Λόρεν, ο μόδιστρος, αν και δεν μπόρεσε να τον αναγνωρίσει, είπε: «Δεν με νοιάζει ποιος ήταν.

    Λατρεύω, όμως, το λουκ του». Οταν ο κ. Λορέν βρίσκεται σε σύσκεψη, θέλει τα πιατικά στο τραπέζι να ταιριάζουν χρωματικά με τα ρούχα που φοράει.

    Οταν ποζάρει για φωτογραφία, βρίσκει πάντα τρόπο να μη φαίνεται κοντός, δίπλα στα πανύψηλα μοντέλα του, ενώ θρυλικοί θεωρούνται οι καυγάδες του Ραλφ Λόρεν με τη σύζυγό του στο ράντσο τους στη Μοντάνας, με αφορμή ποιος από τους δυο θα ιππεύσει πρώτος τα καλύτερα άλογα της φάρμας».

    Πηγή: www.mancode.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κάθε άνδρας που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να γνωρίζει αυτές τις elegant φίρμες ανδρικών παπουτσιών!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το πιο δημοφιλές παπούτσι της adidas που σπάει ταμεία

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλος διαγωνισμός του mononews.gr με 5 δωροεπιταγές από τα Attica συνολικής αξίας 1000 ευρώ 



    ΣΧΟΛΙΑ