• City Stories

    Τηλεφωνικό σεξ: 4+1 λόγοι για να το κάνετε

    τηλεφωνικό σεξ


    Τα ζευγάρια ή οι άνθρωποι που διατηρούν κάποιους ερωτικούς δεσμούς, αρέσκονται στο να δοκιμάζουν διάφορα είδη σεξ. Το γνωστό, πλέον, σε όλους μας sexting – που αποκτά ολοένα και περισσότερους fans – θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι η πιο “μοντέρνα” εκδοχή του τηλεφωνικού σεξ. Τα smartphones έχουν βοηθήσει πολύ στο κομμάτι αυτό, αλλά ας θυμηθούμε κάτι που είναι κλασικό και δεν χάνει ποτέ το ενδιαφέρον του.

    Ίσως πολλοί από εσάς να θεωρείτε την ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων πιο εύκολη, μιας και πίσω από την ασφάλεια της οθόνης μπορείτε να εκφραστείτε καλύτερα. Ωστόσο, αν το δοκιμάσετε, θα δείτε πως είναι μια διαφορετική και άκρως ενδιαφέρουσα εμπειρία. Παρακάτω σας δίνουμε 4+1 λόγους που θα σας πείσουν να μπείτε σε ένα ερωτικό παιχνίδι την επόμενη φορά που θα μιλήσετε με τον/ην σύντροφό σας στο τηλέφωνο.

    1. Απόσταση
    Αν έχετε σχέση από απόσταση, τότε το τηλεφωνικό σεξ είναι ιδανικό για εσάς. Βοηθά στο να κρατήσετε αναμμένη την σεξουαλική φλόγα μεταξύ σας και αναζωπυρώνει το ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσά σας, μιας και δεν βλέπεστε συχνά. Επίσης, μιας και η έλλειψη που νιώθετε και οι δύο είναι μεγάλη, το τηλεφωνικό σεξ θα συμβάλει στο να διοχετεύσετε αυτή την αίσθηση.

    2. Έκφραση
    Το τηλεφωνικό σεξ θα σε βοηθήσει στο να εκφράζεσαι και περισσότερο και καλύτερα. Θα σε απελευθερώσει και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ντροπές, ανασφάλειες ή δισταγμούς, φέρνοντάς σε έτσι πιο κοντά στον/ην σύντροφό σου. Επίσης, θα σου δώσει το βήμα να εκφράσεις τις σεξουαλικές σου σκέψεις, φαντασιώσεις ή επιθυμίες.

    3. Σύντροφος
    Μέσα από την επικοινωνία που θα σας προσφέρει η πρακτική αυτή, θα καταλάβεις τι αρέσει στον/ην σύντροφό σου και να καταλάβεις περισσότερα για αυτόν/ην. Δεν είναι μόνο εσύ που θα βοηθηθείς στην έκφραση, είναι και ο/η παρτενέρ. Επομένως, θα γνωριστείτε καλύτερα σε αυτό το κομμάτι.

    4. Σώμα
    Μέσα από το τηλεφωνικό σεξ θα ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου. Θα γνωρίσεις καλύτερα το σώμα σου και θα καταλάβεις τι σου αρέσει και τι όχι, ώστε -σε δεύτερο στάδιο- να μπορείς να το ζητάς και από τον/ην παρτενέρ σου.

    4+1. Έχει πλάκα
    Όταν τελειώσει η όλη (σεξουαλική) συζήτηση, θα δεις πως θα είστε κι οι δύο ευδιάθετοι, χαλαροί, θα κουβεντιάσετε την εμπειρία σας και θα γελάσετε με την ψυχή σας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η συχνότητα του σεξ καθορίζεται από αυτόν τον παράγοντα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσους σεξουαλικούς συντρόφους είναι «αποδεκτό» να έχουμε;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Το στόμα των γυναικών αποκαλύπτει το είδος του οργασμού τους



    ΣΧΟΛΙΑ