• City Stories

    10+1 πράγματα που οι γυναίκες θεωρούν σέξι σε έναν άντρα

    sexy


    Τα στοιχεία που κάνουν έναν άντρα να είναι σέξι αλλάζουν κάθε τόσο και προσαρμόζονται στα δεδομένα της εκάστοτε εποχής. Για παράδειγμα, σε κάποιες περιόδους σέξι θεωρούσαν τον άντρα που κάπνιζε, έπινε και ήταν “κακό παιδί”, ενώ σε πιο σύγχρονες περιόδους αυτόν που συντάσσεται με τη σωματική άσκηση, την υγιεινή διατροφή και την ενασχόλησή του με τα sports. Υπάρχουν, όμως, και κάποια άλλα χαρακτηριστικά που είναι διαχρονικά και κλασικά. Όσα χρόνια κι αν περάσουν και όσες αλλαγές κι αν φέρει η εποχή, αυτά θα παραμείνουν αναλλοίωτες αξίες.

    Με τον όρο “σέξι” δεν εννοούμε σε καμία περίπτωση τον νάρκισσο ή τον ωραιοπαθή άντρα. Το “sexiness” του άντρα αφορά τη γοητεία του και κάποια στοιχεία που του προσδίδουν ερωτισμό και τον καθιστούν ελκυστικό. Δεν πρόκειται τόσο για χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης, όσο για συμπεριφορές και γνωρίσματα άλλης φύσεως. Κάποια από αυτά είναι έμφυτα, ενώ άλλα μπορούν να καλλιεργηθούν στην πορεία. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε δέκα πράγματα που οι γυναίκες θεωρούν σταθερά και μόνιμα σέξι σε έναν άντρα.

    1. Ωραίο άρωμα
    Η ωραία μυρωδιά κάνει έναν άντρα πολύ σέξι. Το μυστικό βρίσκεται στο να μυρίζει όμορφα, αλλά όχι υπερβολικά. Δηλαδή, μην λουστείτε με την κολόνια σας, βάλτε όσο πρέπει.

    2. Δεν βρίζει
    Δεν είπαμε να μην ξεστομίσει μια κακιά κουβέντα, αλλά το συνεχές και χυδαίο βρίσιμο σίγουρα δεν είναι σέξι. Στο σεξ, βέβαια, επιτρέπεται το κάτι παραπάνω.

    3. Ωραίο χιούμορ
    Το χιούμορ είναι ένας πολύ ιδιαίτερος (και σέξι!) τρόπος επικοινωνίας, αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Άλλο το έξυπνο και δημιουργικό χιούμορ, άλλο το σπάω πλάκα.

    4. Ακροατής και ομιλητής
    Ο συνδυασμός των δύο παραπάνω αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της καλής επικοινωνίας. Και να ακούει και να μιλάει σε μια συζήτηση.

    5. Φλερτάρει
    Το φλερτ δίνει την αίσθηση του παιχνιδιού και προσφέρει μια συνεχή ζωντάνια. Τα κομπλιμέντα είναι

    6. Ευγένεια
    Η ευγένεια κερδίζει αμέσως μια γυναίκα. Όχι μόνο το να είναι ευγενικός απέναντί της, αλλά και απέναντι στους γύρω του όποιοι κι αν είναι.

    7. Προσγειωμένος
    Η οποιαδήποτε μορφή επίδειξης δεν είναι και τόσο σέξι. Είτε αυτό αφορά οικονομική κατάσταση είτε εξωτερική εμφάνιση, δεν καυχιέται επιδεικτικά.

    8. Δεν έχει ακραίες απόψεις
    Το να έχεις απέναντί σου έναν άντρα με σεξιστικές, ομοφοβικές, ρατσιστικές απόψεις, τις οποίες μάλιστα διατυμπανίζει, περισσότερο απωθητικό είναι παρά σέξι.

    9. Να κοιτάζει στα μάτια
    Είναι σέξι να έχεις το βλέμμα του άντρα στον οποίο μιλάς καρφωμένο πάνω σου και όχι να τριγυρίζει αδιάφορα δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω ή  να κοιτάζει το κενό.

    10. Εκφραστικός
    Το μυστήριο αρέσει πάντα στις γυναίκες και δημιουργεί γοητεία στον άντρα. Ωστόσο, η υπερβολή και η εμμονή σε αυτό κουράζει από ένα σημείο και μετά.

    10+1. Δεν αφήνει ανικανοποίητη μια γυναίκα
    Το “δούναι και λαβείν” στο σεξ είναι πάντα σέξι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι λάθος κάνει το 70% των ανθρώπων στον στοματικό έρωτα;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεξ στα όρθια – 3 στάσεις για να δοκιμάσετε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Πόσο μετράει τελικά το «μέγεθος» στο σεξ;

     



    ΣΧΟΛΙΑ