• City Stories

    Στα ημιτελικά του Champions League η τρομερή Μονακό – Εύκολα η Γιουβέντους (video)

    • NewsRoom
    Μονακό


    Μια φανταστική Μονακό εμφανίστηκε και πάλι χθες το βράδυ, στο γήπεδο “Luis II” του Πριγκιπάτο, κάνοντας σκόνη τη Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, κερδίζοντάς την με 3-1.

    Με αυτήν την νίκη, βρέθηκε για 4η φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με τελευταία φορά να είναι πίσω στο 2004, όταν και βρέθηκε στον τελικό, όπου έχασε από την Πόρτο με 3-0. Φέτος, όμως, είναι χωρις καμία υπερβολή αγριεμένη και αποφασισμένη να φτάσει ως το τέλος.

    Πώς να μην φτάσεις όμως στον θρίαμβο, όταν μόλις στο 3ο λεπτό σκοράρεις μέσα στην έδρα σου; Αυτόματα, φεύγει το άγχος και μάλιστα έχοντας και το πλεονέκτημα του εκτός έδρας 3-2, η Μονακό είχε σχεδόν προκριθεί από το πρώτο σφύριγμα. Το γκολ σημείωσε ο καταπληκτικός Εμπαπέ, ο πρώτος από χθες σε τόσο μικρή ηλικία που καταφέρνει να σκοράρει σε όποιον αγώνα νοκ-άουτ έχει παίξει ως τώρα, μέσα – έξω.

    Όμως, δεν σταμάτησε εκεί η γαλλική ομάδα. στο 17′, ο έταιρος μόνιμος σκόρερ, Ρανταμέλ Φαλκάο, σκόραρε με κεφαλιά γκρεμίζοντας όλα τα όνειρα των Γερμανών. Αυτοί, όπως πάντα, δεν το παράτησαν και μείωσαν στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ρόις. Αλλά έπειτα από αυτό, δεν κατάφερε να σημειώσει κάτι αξιόλογο και ήρθε στο 81′ το τρίτο γκολ από τον Ζερμέν για να βάλει… το κερασάκι στην τούρτα.

    Στον δεύτερο ημιτελικό, η Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να κάνει κι άλλο… θαύμα και παρά το γεγονός ότι είχε αρκετές φάσεις, μια άριστα στημένη αμυντικά Γιουβέντους, κατάφερε να πάρει σχετικά εύκολα το 0-0 μέσα στην Βαρκελώνη και την πρόκριση στα ημιτελικά, την δεύτερη σε τρία χρόνια.

    Κατάφερε να πάρει και εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του 2015, απέναντι στους Καταλανούς. Να σημειωθεί ότι για τρίτη φορά στην ιστορία της, η Μπαρτσελόνα καταφέρνει να αποκλειστεί από νοκ-άουτ φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης χωρίς να καταφέρει να σκοράρει σε κανένα από τα δύο παιχνίδια.

    Μετά την προχθεσινή πρόκριση με 4-2 στην παράταση της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Μπάγερν και της Ατλέτικο Μαδρίτης με το 1-1 μέσα στο Λέστερ, η τετράδα κλείδωσε και αύριο θα μπει στην κληρωτίδα της UEFA για να μάθουμε τα δύο ζευγάρια. Ρεάλ, Γιουβέντους, Ατλέτικο και Μονακό, κοιτούν αποκλειστικά και μόνο το τρόπαιο.

    https://www.youtube.com/watch?v=Y1FQ25HJXB0

    https://www.youtube.com/watch?v=FEHBqAbdFUU

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ευρωλίγκα: Έκανε εύκολα το πρώτο βήμα για την Πόλη ο Ολυμπιακός απέναντι στην Εφές (video)
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Τι συμβαίνει στο σώμα όταν κόβεις το ψωμί

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 10 «άγνωστα» νησιά που θα σας εντυπωσιάσουν -Τα λατρεύουν οι ντόπιοι, τα αγνοούν οι ξένοι τουρίστες



    ΣΧΟΛΙΑ