• City Stories

    “Σύννεφα” στη σχέση Σαββίδη – Αλαφούζου μετά το χθεσινό παιχνίδι του ημιτελικού Κυπέλλου

    • NewsRoom
    Σαββίδης Αλαφούζος

    Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Αλαφούζος


    Επεισοδιακό το χθεσινό παιχνίδι για τον ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, που βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ με 4-0, ένα σκορ που του επέτρεψε να περάσει στον τελικό, αφού ξεπέρασε το 2-0 του Παναθηναϊκού του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο.

    Όμως, η νίκη αυτή συνοδεύτηκε με πολύ έντονα παράπονα των ανθρώπων των “πρασίνων” για τη διαιτησία, βγάζοντας μάλιστα και ανακοίνωση ενώ δεν παρέλειψαν να αναφέρουν και τις φάσεις στις οποίες θεωρούν ότι τιμωρήθηκαν, σε άλλη ανακοίνωση.

    «Την Τρίτη 25 Απριλίου 2017, 48 ώρες πριν από τον αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, απεστάλη στον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Στ. Τριτσώνη καταγγελία με στοιχεία που καταδείκνυαν ότι ο Γιώργος Κύζας δεν έπρεπε να ορισθεί διαιτητής στο συγκεκριμένο αγώνα και επισημάνθηκαν οι προφανείς κίνδυνοι της επιλογής του.

    Η καταγγελία ΔΕΝ διερευνήθηκε είτε εκ προθέσεως είτε εκ λάθους, ούτε από την ΚΕΔ, ούτε από την ΠΔΕ. Θεωρούμε ΚΕΔ και ΠΔΕ συνυπεύθυνες της κλοπής εις βάρος του Παναθηναϊκού.

    Εγείρεται πλέον το ερώτημα εάν υπό τις προαναφερθείσες συνθήκες η Ελληνική Πολιτεία είναι σε θέση να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο».

    Όλο αυτόν τον καιρό, ειδικά μετά τα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών, υπήρχε στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, από πλευράς ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδη, ότι η πρόκριση στον τελικό ήταν σίγουρη, όμως από πλευράς Αλαφούζου και ΠΑΟ θεωρήθηκαν λόγια “ψυχολογικής ντόπας” στην ομάδα και δεν περίμεναν να αντιμετωπίσουν όσα ισχυρίζονται ότι αντιμετώπισαν.

    Άλλωστε, είναι γνωστό ότι Γιάννης Αλαφούζος και Ιβάν Σαββίδης έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Όμως, μετά το χθεσινό παιχνίδι και τις ενέργειες των διοικούντων τον Παναθηναϊκό, κανείς δεν ξέρει πως θα επηρεαστεί η σχέση τους, που ήδη λέγεται ότι έχει ψυχρανθεί. Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού”, εκτοξέυουν κατηγορίες προς κάθε κατεύθυνση και φυσικά τα σκάγια περιλαμβάνουν και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

    Μεταξύ άλλων, ο Σαββίδης, που έχει εξαιρετικές σχέσεις και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη της ΑΕΚ, σε δηλώσεις του για τον τελικό, όπου θα βρεθούν αντίπαλοι οι δύο δικέφαλοι, φρόντισε να δυναμιτίσει το κλίμα και με την πλευρά των “κιτρίνων”, λέγοντας: «Μελισσανίδη, περίμενε μας και ερχόμαστε».

    Αν μη τι άλλο, προμηνύεται άκρως αγωνιώδης τελικός αλλά και μια ενδιαφέρουσα χρονιά…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προβλήματα πίσω από το «κόλλημα» με το smartphone

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκληρό ροκ στη Βουλή για την τροπολογία που διαγράφει πρόστιμα στον Σαββίδη



    ΣΧΟΛΙΑ