• City Stories

    Δεκαπενταύγουστος στην Αθήνα; Cocktail bars για… αποδράσεις!

    • NewsRoom
    κοκτέιλ


    Έρχεται Δεκαπενταύγουστος κι εσείς θα μείνετε στην Αθήνα; Κανένα πρόβλημα! Η πρωτεύουσα έχει πολλά μέρη που μπορούν να σας παρέχουν μια ανάσα δροσιάς και να σας κάνουν να αισθανθείτε πως είστε σε διακοπές!

    Μπορεί αρκετά μέρη να παραμείνουν κλειστά, ωστόσο αρκετά θα έχουν… εφημερία και το προσωπικό θα είναι έτοιμο και πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει.

    Ενδεικτικά, σύμφωνα με το athinorama.gr, ορισμένα από τα cocktail bar που θα λειτουργήσουν κανονικά είναι: «The Clumsies» και «Odori Vermuteria di Atene», το «Six D.O.G.S.», το φινετσάτο «Borsalino», το ατμοσφαιρικό «Quartier d’Athènes» το vintage «Drunk Sinatra» και το «Pop Up», στέκι στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

    Εάν δεν βρίσκεστε στο κέντρο δεν πειράζει! Υπάρχουν πολλά μέρη για «αποδράσεις» και στα προάστια: το πειραιώτικο «Mary Pickford» το «Theory» στο Χαλάνδρι, το «Streetwise» στην Πετρούπολη και το ολοκαίνουργιο all-day «La Favela Project»  στον Υμηττός.

    Δεν θα μπορούσαν επίσης να είναι κλειστές οι ταράτσες με θέα. Ενδεικτικά ανοιχτά θα είναι τα Couleur Locale», «A for Athens», «360°», «The Zillers». «Monk», «CityZEN», «Hytra», «Bar8» (στη «Μεγάλη Βρετανία»), «Galaxy» (στο «Hilton» ) και «Point α» (στο «Ηρώδειο»).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Κάτια Ζυγούλη δημοσιεύει φωτό του μικρότερου γιου της και αποκαλύπτει το ταλέντο του!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη Λέσβο ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου με την υπερπολυτελή θαλαμηγό «Nomad»! (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 6 + 1 εναλλακτικές προτάσεις για το Σαββατοκύριακο



    ΣΧΟΛΙΑ