• City Stories

    Τρία μπαρ στο κέντρο με happy hour και cocktails από 5 ευρώ

    Σπιρτόκουτο,Κουκάκι


    Μπορεί να έχει μπει το φθινόπωρο, όμως μπορούμε ακόμη να απολαύσουμε εύγευστα cocktails. Κλασικά, φρουτώδη, γλυκόξινα και οποιαδήποτε γεύση προτιμά ο ουρανίσκος μας.

    Στο αθηναϊκό κέντρο, με την διαχρονική ομορφιά του, υπάρχουν τρία μπαρ όπου μπορούμε να τα βρούμε σε πολύ οικονομικές τιμές και να απολαύσουμε το happy hour που μας προσφέρουν.

    Σπιρτόκουτο,Κουκάκι

    Σπιρτόκουτο
    Γεωργίου Ολυμπίου 14, Κουκάκι

    Στον πεζόδρομο της Γεωργίου Ολυμπίου στην καρδιά το όμορφου και φιλόξενου Κουκακίου, βρίσκεται το Σπιρτόκουτο, ένα μαγαζάκι μικρό και cozy, όμοιο με το όνομά του. Με stools μέσα και έξω, αλλά και χαμηλά τραπέζια λίγο παραπέρα. Με funky μουσική και με ευρηματική διακόσμηση, το Σπιρτόκουτο προσφέρεται για μια βραδιά που θα κυλήσει αβίαστα, χαλαρά, χαρούμενα, ενώ θα μπορέσετε άνετα να συνομιλήσετε με την παρέα σας.

    Καθημερινά από τις 17:00 μέχρι τις 22:00 τα cocktails κοστίζουν 5 ευρώ!

    Facebook

    barrett

    Barrett
    Πρωτογένους 11, Ψυρρή

    Το μπαράκι με το φημισμένο κόκκινο neon raum που στολίζει τον τοίχο, υπενθυμίζοντάς μας τον στίχο από το “Terrapin” του Syd Barrett: Cause we’ re the fishes. Στον αριθμό 11 της Πρωτογένους, το Barret μαζεύει – μέσα και έξω – κόσμο με χαλαρή κι ευχάριστη διάθεση, που “αράζει” είτε στους μεγάλους καναπέδες του είτε στα έξω τραπέζια και το πεζοδρόμιο. Παρασκευές και Σάββατα, θα γίνετε ένα με τον κόσμο του Barret και των δίπλα μαγαζιών.

    Δευτέρες και Τρίτες πάντως, έχει happy hour με τα cocktails στα 6 ευρώ!

    Facebook

    blue bird

    Blue bird
    Ηπίτου 4, Σύνταγμα

    Το Blue bird, ένα από τα αγαπημένα μαγαζιά των Αθηναίων, στεγάζεται στον πεζόδρομο της Ηπίτου, στα στενά κάτω από το Σύνταγμα. Με, κυρίως, jazz μουσική και φιλική διάθεση, αποτελεί ένα από τα εμβληματικά μαγαζιά το κέντρου, ενώ τα κόκκινα παράθυρά του αποτελούν χαρακτηριστικό στοιχείο. Δίνει έμφαση στο ουίσκυ, με ψαγμένα μπέρμπον, ενώ προσφέρει και μερικά γευστικά cocktails.

    Καθημερινά (εκτός Σαββάτου) happy hour από τις 18:00 ως τις 20:00, με cocktails στα 6 ευρώ!

    Facebook

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μετς, η πιο ευρωπαϊκή γωνιά της Αθήνας: 7 vintage μαγαζιά με θέα την Ακρόπολη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επτά κρυμμένα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας – Σε στοές, ψαγμένα στενά, κρυφούς κήπους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δέκα διαχρονικά μαγαζιά για ποτό και φαγητό στην πλατεία Μαβίλη



    ΣΧΟΛΙΑ