• City Stories

    Δωρεάν προβολές ταινιών στον Δημοτικό Κινηματογράφο Ηλιούπολης

    προβολές ηλιούπολη


    Ο Δήμος Ηλιούπολης πραγματοποιεί κατά καιρούς διάφορες δράσεις σχετικές με πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, εκδηλώσεις με σκοπό την ανάπτυξη δεξιοτήτων, ενώ αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ψυχαγωγία, την ευαισθητοποίηση, την προσφορά και την γενικότερη δραστηριοποίηση των πολιτών του Δήμου, και όχι μόνο.

    Κομμάτι της ενεργής του δράσης είναι και ο Δημοτικός Κινηματογράφος Ηλιούπολης. Μετά από τη θερινή περίοδο που διάφορες ταινίες, ανοίγει τώρα τις πόρτες του για τη χειμερινή σεζόν και υποδέχεται όλο τον κόσμο -είτε είναι κάτοικοι Ηλιούπολης είτε όχι-, προβάλλοντας με ελεύθερη είσοδο μια πληθώρα ταινιών, που αγγίζουν διάφορα είδη του κινηματογράφου.

    Ταινίες για παιδιά και ενήλικες, για άτομα όλων των ηλικιών και με ποικιλία θεματικών. Ο Χειμερινός Δημοτικός Κινηματογράφος του Δήμου Ηλιούπολης θα πραγματοποιεί τις δωρεάν προβολές μέχρι τον Απρίλιο του 2018. Προς το παρόν, όμως, ας ρίξουμε μια ματιά στις επερχόμενες ταινίες, δηλαδή αυτές που θα προβληθούν τον μήνα Νοέμβριο.

    Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης
    Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου 114 και Κουντουριώτου
    2109970000

    Σε κάθε παράσταση μαζεύονται τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ηλιούπολης και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Ηλιούπολης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο: 6+1 εναλλακτικές προτάσεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τρία μαγαζιά με τζάκι στην Πλάκα: Ιδανικά για τα χειμωνιάτικα βράδια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Διεθνές Φεστιβάλ Πιάνου 2017» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ



    ΣΧΟΛΙΑ