• City Stories

    3+1 μουσικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο αυτό το Σάββατο

    ΚΠΙΣΝ

    Πηγή: www.snfcc.org


    Οι μουσικές παραστάσεις, οι συναυλίες ή οι DJ βραδιές είναι πάντοτε μια καλή επιλογή για έξοδο. Είτε το γούστο σας αγγίζει τις ηλεκτρονικές νότες, είτε τις έντεχνες μελωδίες, μπορείτε  να περάσετε το Σαββατόβραδό σας πολύ όμορφα και εντελώς δωρεάν.

    Συγκεντρώσαμε παρακάτω τέσσερις μουσικές βραδιές με ελεύθερη είσοδο για το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, ώστε να επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει στα ακούσματα και την προσωπικότητά σας:

    Δημήτρης Λάγιος

    1. Αφιέρωμα στον συνθέτη Δημήτρη Λάγιο στη Νέα Σμύρνη

    Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ “Ιωνικές Γιορτές” του Δήμου Νέας Σμύρνης, πραγματοποιείται ένα μουσικό αφιέρωμα στον μεγάλο μας συνθέτη και τραγουδοποιό Δημήτρη Λάγιο. Στο αφιέρωμα συμμετέχουν η Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων “Θανάσης Τσιπινάκης” του Δήμου Πάτρας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Βάγιας Ζεππάτου και η Μικτή Χορωδία των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Μπερή, ενώ συμπράττουν ερμηνευτικά οι καλλιτέχνες: Δώρος Δημοσθένους, Ειρήνη Καράγιαννη, Ελισάβετ Καρατζόλη, Υακίνθη Λάγιου, Χρήστος Θηβαίος.

    Άλσος Νέας Σμύρνης
    Λεωφόρος Ελευθέριου Βενιζέλου και Εφέσου
    20:30
    Πληροφορίες

    serafim tsotsonis

    2. Music Escapades: Serafim Tsotsonis στο ΚΠΙΣΝ

    Στο πλαίσιο των Music Escapades, της ενότητας που παρουσιάζει τις σύγχρονες τάσεις της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής, ο Serafim Tsotsonis θα εμφανιστεί στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ, έχοντας ετοιμάσει ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής σκηνής, με έντονη και ποικίλη δραστηριότητα ως συνθέτης και παραγωγός, ενώ πρόσφατα παρουσιάστηκε και ως ήμισυ των Οcean Ηope, του ντουέτου που έχει μαζί με την αδερφή του, Αγγελική. Το τελευταίο του σόλο άλμπουμ ονομάζεται “She Swims” και πρόκειται για ένα άλμπουμ με ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις σε κινηματογραφικό ύφος.

    Πανοραμικά Σκαλιά
    Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
    Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα
    21:00
    Πληροφορίες

    Ζιώγαλας Νίκος

    3. Συναυλία με τον Νίκο Ζιώγαλα στον Άγιο Δημήτριο

    Στο πλαίσιο των “Φθινοπωρινών Γιορτών στην πόλη 2017” του Αγίου Δημητρίου, θα ακούσουμε αγαπημένες επιλογές από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζιώγαλα, αλλά και διασκευές με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου, όπως συνηθίζει να κάνει στις ζωντανές του εμφανίσεις. Μαζί του θα είναι οι On The Road, ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στα φωνητικά και την κιθάρα.

    Πλατεία Αλέκου Παναγούλη, Άγιος Δημήτριος
    Λεωφόρος Βουλιαγμένης (κοντά στον σταθμό Μετρό Άγιος Δημήτριος)
    21:00
    Πληροφορίες

    six dogs

    4. Six Dogs – Club Opening Weekend

    To αγαπημένο εναλλακτικό μαγαζί Six Dogs ανοίγει τις πόρτες του και γιορτάζει την έναρξη της χειμερινής σεζόν, με έναν πανηγυρικό τρόπο και με διάφορους καλεσμένους που θα πλημμυρίσουν το gig space με μουσικές. Το Σάββατο θα σημάνει την επανεκκίνηση του Perestroika project, αφιερωμένου στο σύνολο του house ήχου. Από το booth θα παρελάσουν οι Mr. Roussos και K.atou, μέλη του Revolt, ο Lee Burton, από τους επιφανέστερους εγχώριους μουσικούς παραγωγούς στον ήχο του, ο Bengoa, ιδιοκτήτης της Blindstich Records και τέλος ο Pan, resident και head manager του six d.o.g.s.

    Six Dogs
    Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
    23:55
    Πληροφορίες

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 4+1 προβολές ταινιών με ελεύθερη είσοδο αυτή τη βδομάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Οι «Νύχτες Πρεμιέρας» επιστρέφουν από τις 20 Σεπτεμβρίου με ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρία μπαρ στο κέντρο με happy hour και cocktails από 5 ευρώ

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ