ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εδώ και 19 χρόνια, ένας φούρνος στην Νέα Χώρα Χανίων τιμά με τον δικό του τρόπο την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας: Δημιουργεί μια τεράστια λαγάνα, την οποία εκθέτει στην είσοδο του καταστήματος.
Ο φούρναρης κ. Χάρης Δημητρουλάκης σημείωσε πως κάθε χρόνο ο στόχος είναι η λαγάνα να είναι μεγαλύτερη. «Φέτος φτιάξαμε μια λαγάνα 4,5 μέτρα, πλάτους 1.5 μέτρο και με ζυμάρι 75 κιλών. Χρησιμοποιήσαμε 40 κιλά αλεύρι για την παρασκευή της» τόνισε στο cretalive.gr.
Ο κόσμος από νωρίς βρέθηκε έξω από το φούρνο προκειμένου να φωτογραφίσει τη λαγάνα που στη συνέχεια θα δοθεί προς κατανάλωση. «Ο κόσμος όχι μόνο του αρέσει η λαγάνα γίγας που κάθε χρόνο φτιάχνουμε αλλά ρωτάει συνέχεια πόσο μήκος έχει, πόσο πλάτος. Την περιμένει πως και πως. Η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο τη μεγαλώνουμε» είπε ο κ. Δημητρουλάκης.
Μαζί με τη Λαγάνα στον κόσμο που προσέρχονταν στο φούρνο προσφέρονταν πλούσιο κέρασμα με όλα τα νηστίσιμα και καλό ντόπιο κρασί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιοι ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Τι δηλώνουν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το γλαύκωμα «χτυπάει» και τους νέους
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μακροζωία: 6 τρόποι για να κερδίσετε χρόνια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μυλωνάς (Εθνική): Το σχέδιο για χρηματοδότηση μεγάλων project, η διανομή του 60% των κερδών και οι ελπίδες για τα στεγαστικά
- Φωτιά ηλεκτρικού οχήματος σε υπόγειο χώρο
- Snappi: Είσοδος σε πάνω από τρεις ευρωπαϊκές χώρες μέχρι το 2029
- Αναστάσιος Ροζολής (ΣΕΚΠΥ): Χρειάζεται ένα σχέδιο για την ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας
