Για τρίτη συνεχή χρονιά το Athens Jewelry Week ανοίγει τις πόρτες για να υποδεχτεί τους επισκέπτες του. Mε εκθέσεις, δράσεις και διαλέξεις καλύπτει μια εβδομάδα αφιερωμένη στους σύγχρονους δημιουργούς κοσμημάτων, την τέχνη τους και τις πρωτότυπες δουλειές τους.
Η κεντρική έκθεση με τίτλο “Τέχνη + Κόσμημα: Τεμνόμενοι Χώροι” φιλοξενείται για δεύτερη συνεχή χρονιά από το Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς, και έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή 52 επιλεγμένων καλλιτεχνών σύγχρονου κοσμήματος από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Επίσης, αυτή τη χρονιά τη διοργάνωση τιμά ως guest artist, η σημαντική Ελληνίδα εικαστικός Μαρία Μιλίτση, εκθέτοντας έργα της στην κεντρική έκθεση και παρουσιάζοντας τη γραμμή σκέψης της τις ημέρες των διαλέξεων.
Εκτός της κεντρικής έκθεσης, η διοργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 9 ατομικές και ομαδικές εκθέσεις που λαμβάνουν χώρα σε διάφορους χώρους της πόλης, διαλέξεις και σεμινάρια, ενώ το AJW 2018 θα ολοκληρωθεί με τα βραβεία της κριτικής επιτροπής, που αποτελείται από καλλιτέχνες διεθνούς κύρους.
Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους πότε και πού πραγματοποιούνται οι δράσεις:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το «Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας» έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξεκινά από σήμερα η αντιπυρική περίοδος – Σε επιφυλακή ο μηχανισμός με drones, χάρτη κινδύνου και ενισχυμένες δυνάμεις
- Στενά του Ορμούζ: 913 πλοία στον Περσικό Κόλπο μετά από δύο μήνες πολέμου
- Η στιγμή που έγινε εικόνα και περιεχόμενο – Ποια είναι η Ζωή Κόντη, κόρη του Κυπελλούχου προπονητή του ΟΦΗ
- Φαραντούρης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε 3 αρχηγούς, εγώ δεν άλλαξα τις θέσεις μου»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.