• City Stories

    Εξωτικά μαγειρέματα στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με δωρεάν είσοδο

    The Bahar Project


    Το «Bahar Project», το πετυχημένο Φεστιβάλ Γεύσεων ανανεώνει το ραντεβού του για την Κυριακή 31 Μαρτίου (12:00-16:00) στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με γεύσεις από Φιλιππίνες, Γεωργία και Ελλάδα.

    Μαγείρισσες από τη φιλιππινέζικη και τη γεωργιανή κοινότητα, καθώς και από την ομάδα κατοίκων «Η Κυψέλη μας» θα ετοιμάσουν και θα μοιραστούν τα αγαπημένα τους παραδοσιακά πιάτα, σε μια ακόμα γιορτή γεύσεων, ιστοριών και ρυθμών, που φέρνει κοντά όλους τους κατοίκους της πόλης, ανεξαρτήτως εθνικότητας, φύλου και ηλικίας.

    Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν συνταγές και να ανακαλύψουν τις ιστορίες που κρύβουν. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από μουσική και χορό.

    Η είσοδος είναι ελεύθερη.

    Το Bahar Project αποτελεί μια πρωτοβουλία του Κέντρου Συντονισμού του Δήμου Αθηναίων για θέματα Μεταναστών και Προσφύγων (ACCMR) και πραγματοποιείται με τη στήριξη της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του Δήμου Αθηναίων, μέγας δωρητής της οποίας είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

    Μετά τις δύο επιτυχημένες δράσεις στις γειτονιές του Κολωνού και των Αμπελοκήπων, με τη συμμετοχή της αφγανικής, της ουκρανικής και της νιγηριανής κοινότητας, το Bahar προχωρά στην τρίτη δράση του με τη σταθερή υποστήριξη της ActionAid Ηellas, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, το Δίκτυο Μεταναστριών στην Ελλάδα «Μέλισσα», την ομάδα κατοίκων «Η Κυψέλη μας», τη Λέσχη Φιλίας οδού Κίου Κυψέλης, την Κοινότητα Γεωργιανών, Γεωργιανό Σπίτι Αθηνών’ και την Almasar, υπό την αιγίδα του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Είναι επίσημο: Ο Τομ Φορντ νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς θα είναι ο καιρός τo τριήμερο της 25ης Μαρτίου;



    ΣΧΟΛΙΑ