• Κοινωνία

    Πώς θα είναι ο καιρός τo τριήμερο της 25ης Μαρτίου;

    Καιρός: Συννεφιά και άνοδος της θερμοκρασίας - Πού θα βρέξει


    Το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού έμελλε να κρατήσει λίγο, απ’ ότι φαίνεται, αφού ήδη από σήμερα σημειώθηκαν αλλαγές, με πτώση της θερμοκρασίας και πυκνή συννεφιά στα περισσότερα μέρη.

    Το ίδιο σκηνικό, με επιδείνωση, βροχές, αλλά και χιόνια, αναμένεται να ακολουθήσει και τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, τα φαινόμενα κακοκαιρίας θα διατηρηθούν μέχρι το Σάββατο, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΜΥ. Στη συνέχεια, όμως, ο καιρός θα βελτιωθεί, με παροδικές νεφώσεις.

    Ο καιρός του τριημέρου προβλέπεται γενικά καλός στις περισσότερες περιοχές και ειδικότερα από την Κυριακή, που θα εξασθενήσουν και οι βροχωπτώσεις.

    Μετά το τριήμερο, ωστόσο, περιμένουμε μια νέα, ισχυρή μεταβολή του καιρού, που θα θυμίσει απόλυτα χειμώνα, καθώς θα σημειωθούν βροχές, απότομη πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια. Η μεταβολή θα γίνει αισθητή από την Τετάρτη 27 Μαρτίου.

    Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ μέχρι την 25η Μαρτίου

    Πέμπτη

    Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, θα υπάρξουν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο κατά διαστήματα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, 5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα εμφανίσει μικρή πτώση.

    Παρασκευή

    Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρξουν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στην Κρήτη και σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα εμφανίσει μικρή περαιτέρω πτώση, κυρίως στα ανατολικά.

    Σάββατο

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μόνο στην Κρήτη θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα εμφανίσει μικρή άνοδο, ως προς τις μέγιστες τιμές.

    Κυριακή

    Ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Βαθμιαία από τα νοτιοδυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα εμφανίσει αξιόλογη μεταβολή.

    Δευτέρα 25η Μαρτίου

    Αραιές νεφώσεις θα παρουσιαστούν, ενώ κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια, με τοπικές βροχές στα δυτικά και τη νότια νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα εμφανίσει αξιόλογη μεταβολή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH: Κτηματολόγιο: Πώς θα υποβάλετε αίτηση ιδιοκτησίας ακινήτου-Τα δικαιολογητικά και η διαδικασία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιδέες για μοναδικές χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έφτασε στην Αθήνα το μοντέλο που αποφυλακίστηκε από το Χονγκ Κονγκ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ