• City Stories

    Έξυπνοι τρόποι για να μεταμορφώσετε το μπάνιο σας σε πολυτελές spa

    • NewsRoom


    Το μπάνιο είναι ο πιο πολυσύχναστος χώρος του σπιτιού. Τις περισσότερες, ωστόσο, φορές αποφεύγουμε να το φροντίσουμε, με αποτέλεσμα να καταλήγει να είναι ένας άχρωμος, βαρετός χώρος. Τι θα λέγατε, όμως, εάν μπορούσατε να το μεταμορφώσετε σ’ ένα πολυτελές spa; Και έτσι να έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε στιγμές αναζωογόνησης και αποτοξίνωσης στο ίδιο σας το σπίτι; Δεν είναι καθόλου δύσκολο! Με τις παρακάτω ιδέες και tips θα μεταμορφώσετε κυριολεκτικά τον ιδιαίτερο αυτό χώρο σε μια όαση ηρεμίας για το πνεύμα και το σώμα σας!

    Χρησιμοποιήστε λευκές πετσέτες

    towels.jpg

    Δίνουν μία αίσθηση καθαριότητας, πολυτέλειας ενώ συνδυάζονται υπέροχα με τις γήινες αποχρώσεις που οι περισσότεροι προτιμούν στο μπάνιο τους. Επίσης, το λευκό χρώμα θα σας δώσει το feeling ότι βρίσκεστε σε ένα πολυτελές spa, αφού σίγουρα θα έχετε προσέξει πως οι πετσέτες που χρησιμοποιούνται εκεί είναι της ίδιας απόχρωσης. Τοποθετήστε τες σε ξύλινα ράφια, που θα βάλετε σε κάποιο τοίχο του μπάνιου σας ή σε ντουλάπια για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα. Plus, μπορείτε να τις τυλίξετε σε κυλίνδρους και να δημιουργήσετε μία πυραμίδα από αυτές για μία πιο stylish πινελιά.

    Δώστε έμφαση στα «εργαλεία» ενός spa

    gray-bathroom-vanity-small-french-pink-seat-stool.jpg

    Δεν υπάρχει χώρος επαγγελματικός με υπηρεσίες spa που να μη διαθέτει άλατα, bath bombs και έλαια, οπότε φροντίστε το μπάνιο σας να μην υστερεί σε αυτά τα προϊόντα. Επίσης, προσθέστε στον «εξοπλισμό» σας αρωματικά σαπούνια, κρέμες σώματος και scrubs, που είναι εξίσου ιδανικά για να βρίσκονται στα ράφια του μπάνιου. Φυσικά, δεν αρκεί να τα έχετε κρυμένα στα ντουλάπια, αλλά πρέπει να τα εντάξετε στον χώρο σας με γούστο. Για παράδειγμα, ένα ψάθινο καλάθι που είναι τάση θα σας βοηθήσει να τα τακτοποιήσετε και να απολαμβάνετε μια όμορφη εικόνα κάθε φορά που θα χαλαρώνετε στην μπανιέρα σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε ένα ντουλάπι με διάφανο τζάμι, ώστε να φαίνονται όλα, όπως ακριβώς στις αξιοζήλευτες φωτογραφίες του Instagram.

    Βάλτε χαλαρωτική μουσική

    18bd933f93c690b7eaef96ffec5a0293.jpg

    Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μία ήρεμη ατμόσφαιρα, βάλτε χαλαρωτική μουσική. Επιλέξτε lounge κομμάτια ή τις αγαπημένες σας μπαλάντες. Με ένα search στο Youtube θα βρείτε σίγουρα την playlist που σας ταιριάζει. Για να έχετε ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» χαλάρωσης, ανάψτε ένα αρωματικό στικ ή χρησιμοποιήστε αρωματικά έλαια για περισσότερη διάρκεια. Επιπλέον, σκεφτείτε ποιος είναι ο κατάλληλος φωτισμός για να εξυπηρετείστε, αλλά ταυτόχρονα και να χαλαρώνετε. Να θυμάστε σε κάθε περίπτωση, ότι ο πολύ δυνατός φωτισμός θα έχει αρνητικές συνέπειες, καθώς δεν θα σας αφήσει να “ρίξετε” ρυθμούς. Τέλος, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε κεριά, αρωματικά και μη, που θα δημιουργήσουν μία ρομαντική ατμόσφαιρα.

    Ασχοληθείτε με τη διακόσμηση

    art.jpg

    Έχετε σκεφτεί ποτέ πως μπορείτε να βάλετε ένα έργο τέχνης στο μπάνιο σας; Έναν αγαπημένο σας πίνακα ζωγραφικής, που θα δώσει μία arty λεπτομέρεια στον χώρο; Αν, ωστόσο, κάτι τέτοιο δε σας φαίνεται πρακτικό, χρησιμοποιήστε έναν vintage καθρέφτη ή και ένα μικρό γλαστράκι με λουλούδια. Επίσης, μπορείτε να βάλετε πράσινα φυτά στον χώρο που είναι το μεγάλο trend στη διακόσμηση κα που θα αναδείξουν τα χρώματα του μπάνιου σας. Πάντως, βρείτε κάτι που ανταποκρίνεται στο γούστο σας απόλυτα, για να δώσετε μια διαφορετική αίσθηση στο μπάνιο σας.

    Πηγή: www.glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γνωρίστε το γοητευτικό loft της Leandra Medine στο Manhattan (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ένα πανέμορφο και εντυπωσιακό εξοχικό σε βραχώδες τοπίο στη Μύκονο (10 pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανανέωση φθινοπώρου: 4 trends στη διακόσμηση που αξίζει να ξέρετε (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ