• City Stories

    Γνωρίστε το γοητευτικό loft της Leandra Medine στο Manhattan (pics)

    • NewsRoom


    Η Leandra Medine είναι Αμερικανίδα συγγραφέας, blogger και η χιουμοριστική φωνή πίσω από το ανεξάρτητο fashion και lifestyle site Man Repeller. Με λίγα λόγια, η επαγγελματική της καριέρα βρίσκεται στο προσκήνιο συνεχώς και η πένα της δεν περνάει απαρατήρητη από κανέναν. Διακρίνεται, όμως, και για το ξεχωριστό γούστο της, κάτι που εκτός από τις πολυσυζητημένες street style εμφανίσεις της, φαίνεται και στον προσωπικό της χώρο.

    Όταν, λοιπόν, η Leandra Medine και ο σύζυγός της, Abie Cohen, μετακόμισαν στο νέο τους loft στο Manhattan την προηγούμενη χρονιά, από έπιπλα είχαν μόνο να μεταφέρουν το κρεβάτι τους. Η ίδια παραδέχθηκε σε συνέντευξή της ότι το μέρος ήταν κυριολεκτικά άδειο, αλλά δεν τους ενδιέφερε κάτι τέτοιο, αφού έβαλαν απλώς τα roller blades τους και έκαναν βόλτες σαν μικρά παιδιά μέσα στο σπίτι. «Ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μας, ήμουν 4 μηνών έγκυος και πάρα πολύ ευτυχισμένη», εξηγεί η συγγραφέας και μητέρα πια δύο υπέροχων διδύμων.

    Η Leandra Medine

    Σε κάθε περίπτωση, το γοητευτικό τους loft έπρεπε να γεμίσει με αντικείμενα, έμπνευση και διακόσμηση. Έτσι, το ζευγάρι στράφηκε στο Decorist, μία πρωτοποριακή πλατφόρμα που δημιουργεί matches ανάμεσα σε πελάτες και interior design εταιρείες. Τελικά, για τη διακόσμηση επιλέχθηκε η εταιρεία Consort, η οποία έλαβε υπόψη και τις ανάγκες της εγκυμονούσας τότε Medine. Ταυτόχρονα, βασισμένοι στην αδυναμία της γνωστής blogger και επιχειρηματία για τον σκανδιναβικό μινιμαλισμό, δημιούργησαν mood boards με διάσπαρτα και ουδέτερα, αφηρημένα σχέδια κι αντικείμενα.

    Η Leandra Medine και ο Abie Cohen

    Όσον αφορά το γενικό στιλ της διακόσμησης του σπιτιού, η Leandra άφησε τον μινιμαλισμό στην άκρη και αποφάσισε να επιλέξει τον συνδυασμό χαρούμενων patterns καθώς και άνετων αντικειμένων και επίπλων. «Κατέληξα σε ένα γαλλικό, εκλεκτικό στιλ διακόσμησης, το οποίο θα μου πρόσφερε ένα φωτεινό σπίτι», παραδέχεται. Μάλιστα, για το παιδικό δωμάτιο συνεργάστηκε με την creative director του Decorist, Jessica McCarthy, υιοθετώντας τη γαλλική κουλτούρα του streetscape. «Δεν είναι τελείως κοριτσίστικο το δωμάτιο. Προτίμησα ουδέτερα χρώματα, ώστε να αφήσω αργότερα τα παιδιά μου να διαλέξουν από μόνα τους τα χρώματα που τους αρέσουν», εξηγεί.

    Μερικές από τις λεπτομέρειες του σπιτιού αποπνέουν στιλ και κομψότητα

    Επίσης, στο σπίτι του ζευγαριού εντύπωση προκαλούν και οι πολυάριθμες ντουλάπες της Leandra Medine, αφού είναι εντυπωσιακά οργανωμένες και φυσικά αναδεικνύουν το προσωπικό στιλ της ίδιας. Στον ίδιο χώρο μπορεί να βρίσκονται τα jeans, τα blazers και τα striped shirts, ενώ σε μια άλλη ντουλάπα υπάρχουν οι metallic skirts και τα επίσημα φορέματά της. Διαθέτει, όμως, και μία μεγάλη συλλογή από κοσμήματα και παπούτσια, συμπεριλαμβανομένων και των δικών της κολεξιόν υποδημάτων. «Μερικοί άνθρωποι κάνουν διαλογισμό, εγώ κάνω λίστες με outfits. Το ντύσιμο για μένα είναι ξεκάθαρα μία προσωπική ικανοποίηση που ποτέ δε θα μπορέσω να βγάλω από το πρόγραμμά μου»!

    Το παιδικό δωμάτιο των διδύμων
    Η συλλογή με τα πολυάριθμα ζευγάρια παπουτσιών “κολάζει” κάθε fashionista!

    Πηγή: glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μια μόνιμη κατοικία στο Πανόραμα σχεδιασμένη σε mood διακοπών (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Οι αποχρώσεις του γκρι γίνονται η βασική ιδέα σ’ ένα loft στην Αθήνα (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στους πρόποδες του Παρνασσού μια μικρή κατοικία αναβιώνει ιστορίες δεκαετιών (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ