• Architecture & Design

    Euphoria Retreat: H μεγάλη επένδυση των 20 εκ. ευρώ της Μαρίνας Εφραίμογλου στον Μυστρά (12 pics)

    • NewsRoom
    Μαρίνα Εφραίμογλου


    Στην αγορά του εναλλακτικού Τουρισμού, με μια επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ μπαίνει η Μαρίνα Εφραίμογλου. Η εκ των ιδρυτών της χρηματιστηριακής εταιρείας TELESIS, δημιουργεί στον Μυστρά το πρώτο «ολιστικό luxury wellbeing destination spa» διεθνών προδιαγραφών στην Ελλάδα.

    To Euphoria Retreat θα λειτουργεί σε 12μηνη βάση και θα διαθέτει 45 δωμάτια και σουίτες προδιαγραφών ξενοδοχείου πέντε αστέρων, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 95 επισκέπτες.

    Το σύμπλεγμα του Euphoria Retreat αναμένεται να απασχολεί δυναμικό 85 ατόμων και ο στόχος είναι ένα μεγάλο ποσοστό των εργαζομένων να προέρχεται από την τοπική κοινότητα. Επιπλέον, η βάση προμηθευτών της μονάδας θα προέρχεται κυρίως από τοπικές επιχειρήσεις και παραγωγούς, με στόχο την αγαστή συνεργασία με τοπικούς φορείς, επαγγελματίες και κατοίκους.

    Επίσης είναι ήδη προγραμματισμένες εκτεταμένες ενέργειες προβολής του Euphoria Retreat στις αγορές του εξωτερικού, που στόχο έχουν να συμβάλλουν συνολικά στην προβολή του Μυστρά και της ευρύτερης περιοχής στις διεθνείς αγορές, να αναδείξουν την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου και να ενισχύσουν την εικόνα και την αναγνωρισιμότητά τους.

    Το Euphoria Retreat θα περιλαμβάνει πλήθος luxurious υπηρεσιών, ανέσεων και θεραπειών όπως σπα, γυμναστήριο, στούντιο για πιλάτες, αίθουσα γιόγκα με τοίχους διαλογισμού, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες με ζεστό αλλά και κρύο νερό, χαμάμ, σάουνα και δωμάτια ατμού, χώρο για θαλασσοθεραπεία, αρωματικά ντους, όπως επίσης και ειδικά επιμελημένη κουζίνα ελληνικής και μεσογειακής διατροφής, με ειδικά μενού για όποιον το επιθυμεί.

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το Euphoria Retreat θα προσφέρει ένα πλήθος δραστηριοτήτων στους φιλοξενούμενους του, όπως πρόσβαση στην κοντινότερη παραλία της Μεσσηνίας, άθληση με ποδήλατα, ορειβασία και περίπατο στον Ταΰγετο και άλλα πολλά.

    Περιγράφοντας το όραμά της στην επίσημη ιστοσελίδα του νέου προορισμού ευεξίας, η Μαρίνα Εφραίμογλου αναφέρει ότι την ιδέα και απόφαση για τη δημιουργία του Euphoria Retreat έλαβε ουσιαστικά πριν από 20 χρόνια όταν η ίδια, εν μέσω πολύ έντονων ρυθμών εργασίας και άγχους, έκανε τις πρώτες της εναλλακτικές διακοπές σε έναν αντίστοιχο προορισμό εκτός Ελλάδας. Τώρα, με το Euphoria Retreat η κ. Εφραίμογλου δηλώνει «ευγνώμων για το γεγονός ότι έχω τη δυνατότητα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου και να μοιραστώ το πάθος μου».


    Ποια είναι η Μαρίνα Εφραίμογλου

    Η Μαρίνα Εφραίμογλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962 και είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

    Μετά από μία σύντομη καριέρα ως στέλεχος στην ΕΤΕΒΑ και την Midland Bank, ίδρυσε το 1993 μαζί με τους κ.κ. Βίκτωρα Ασσέρ και Βίκτωρα Πιζάντε τη χρηματιστηριακή εταιρεία TELESIS που μέσα σε τρία χρόνια κατέκτησε σημαντικό μερίδο στην αγορά αυτή και έγινε μία από τις δύο μεγαλύτερες, μη θυγατρικές Τραπεζών, χρηματιστηριακές εταιρείες στη χώρα μας.

    Το 1999, η TELESIS εξαγόρασε τη ΔΩΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, η οποία μετονομάστηκε σε TELESIS BANK.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Tο πιο εντυπωσιακό και σύγχρονο κέντρο υγείας βρίσκεται στην Κερατέα (10 pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «Πυργόσπιτο Ι» αποτελεί την πιο πρωτότυπη και μοντέρνα κατοικία στη Μάνη! (12 pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εντυπωσιακό! Ένα φυτεμένο ξενοδοχείο με κήπους, τροπικά δέντρα και στοιχεία νερού (16 pics)



    ΣΧΟΛΙΑ