Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει, στο πλαίσιο της έκθεσης «Έκδοσις ανασυγκροτήσεως: Μεταπολεμικές σειρές ελληνικών γραμματοσήμων για την ανάπτυξη», εργαστήρι χαρακτικής, την Τρίτη, 14 Ιανουαρίου (ώρες 17:00-19:00), στο Ιστορικό Αρχείο του Ιδρύματος, στον Ταύρο.
Το εργαστήρι, που απευθύνεται σε παιδιά, ηλικίας 5 έως 8 ετών, δίνει την ευκαιρία στους μικρούς φίλους να δημιουργήσουν τα δικά τους μικρά έργα τέχνης. Αξιοποιώντας την τέχνη της χαρακτικής και με πηγή έμπνευσης μακέτες γραμματοσήμων, τα παιδιά θα φτιάξουν μήτρες, ώστε να τυπώνουν το έργο τους ξανά και ξανά.
Η συμμετοχή και τα υλικά είναι δωρεάν. Για την εγγραφή των συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (τηλ. 2103418011, Δευτ.-Παρ. 9:00-17:00)
Η έκθεση «Έκδοσις ανασυγκροτήσεως: Μεταπολεμικές σειρές ελληνικών γραμματοσήμων για την ανάπτυξη», που συνδιοργανώνουν το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς και το Φιλοτελικό και Ταχυδρομικό Μουσείο, παρουσιάζεται στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ έως τις 14 Φεβρουαρίου 2020.
Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ
Δωρίδος 2 και Λεωφόρος Ειρήνης 14, Ταύρος 177 78
Τ: 210 3418051 | www.piop.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θάνος Πλεύρης στο mononews: Στη φυλακή έως 5 χρόνια όποιος μετανάστης δεν παίρνει άσυλο – Πότε θα μπαίνει «βραχιολάκι»
- XRTC: Οι 6 αδυναμίες της ελληνικής ακτοπλοΐας αλλά και οι προοπτικές στον νέο κύκλο ανάπτυξής της
- Το αξέχαστο πάρτι του Ανδρεάδη στη Μύκονο με καλεσμένο τον Αρνό της Louis Vuitton, πού βρίσκεται το Theolina του Θ. Φέσσα, οι τραπεζίτες που βρέθηκαν στην Αντίπαρο και μία παγκόσμια πρεμιέρα στο Ναύπλιο
- Ασφαλιστική αγορά: Συναγερμός για τα κόστη υγείας – Ανησυχίες και νέες προτάσεις μετά την έκθεση της Επιτροπής Ανταγωνισμού
