ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η συγκεκριμένη κατοικία βρίσκεται στην Γλυφάδα. Πρόκειται για μεζονέτα που καταλαμβάνει τους τελευταίους δύο ορόφους μιας πολυκατοικίας, χτισμένης στις αρχές του 2000. Η βασική ιδέα εστιάζει στο να φέρει περισσότερο φως εσωτερικά του διαμερίσματος, καθώς ο κύριος προσανατολισμός του είναι βορινός.
Ένα σημαντικό μέρος του σχεδιασμού είναι να προκαλέσει τις αισθήσεις. Στο επίπεδο του δώματος χρησιμοποιούνται υλικά υψηλής τεχνολογίας όπως το συνθετικό ξύλο που βοηθούν στην δημιουργία ιδιωτικότητας, σκίασης, αερισμού και ενσωματώνουν το πράσινο στο αστικό περιβάλλον, με υπέροχη θέα στη θάλασσα.
Πηγή: schema architecture & engineering
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ένα φωτεινό διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με μοντέρνα στοιχεία (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακαίνιση δυο διαμερισμάτων στην οδό Ερμού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ευρωπαίους να μπουν στον πόλεμο κατά του Ιράν: «Ακούστε τον Τραμπ – Αντιμετωπίζουμε υπαρξιακή κρίση»
- Συντριβή ελικοπτέρου στο Κατάρ: 6 νεκροί, εκ των οποίων τρεις Τούρκοι και ένας αγνοούμενος
- Εξώσεις – εξπρές: Τι αλλάζει στις μισθώσεις ακινήτων και πώς μπορεί να προστατευθεί ο ενοικιαστής
- Κατέρρευσαν δύο κτήρια στην Κωνσταντινούπολη – Αναφορές για τραυματίες



















Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.